2777
2789
عنوان

بارداری سوم😭😔

147 بازدید | 26 پست

سلام وقت بخیر من پسر بزرگم دوسالشه پسر کوچیکمنو ماهشه جلوگیری طبیعی داشتم باردارشدم الان دوماه باردارم انقد حالم بده 😭😭😭😭

دنیام همسرم و پسرام❤️✨🖇️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه 💚😊

عیبی نداره انشالله که سالم و سلامت باشه

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

دورت بگردممنم وقتی مامانم میخواست خواهرمو به دنیا بیاره افسردگی گرفت خواهرم بچه دومش میشد ها ولی بعد ...

هی خواهر من پسرم شیطون انقد شرررر کنگو اصلا دیونم

دنیام همسرم و پسرام❤️✨🖇️

خیلی سخته پسر بزرگم انقد شیطونه😭

😇🥺 از این به بعد قرار سه تا شیطون داشته باشی با شوهر ۴ تا🤣💔

انشالله این اخری سالم و دختر باشه🧡

تا آخر عمر درگیر من خواهی بود و تظاهر میکنی نیستی، مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به کجای قلبت شلیک کرده ام، تو دیگر خوب نخواهی شد

عیبی نداره کاری هست که شده اما خیلی اذیت میشی واقعا چون بچه دومی هنوز یه سال نشده اخی فکر کنم هنوز شیری هست درسته؟

گناه داره چطوری متوجه شدی بعد دو ماهه که الان حامله ای

امیدوارم سالم سلامت باشه انشالا 💜

😇🥺 از این به بعد قرار سه تا شیطون داشته باشی با شوهر ۴ تا🤣💔انشالله این اخری سالم و دختر باشه🧡

قربونت بشم شوهرم خودش پنجتا بچه حساب میشه😂😂😂

دنیام همسرم و پسرام❤️✨🖇️

قربونت بشم شوهرم خودش پنجتا بچه حساب میشه😂😂😂

کمکت میکنه نگهداری بچه و خونه و....؟

حس میکنم رابطه تون خیلی خوبه درسته ♥️