2789
عنوان

انرژی

1 بازدید | 18 پست

انرژی مثبت و منفی ای که چهره آدما منتقل میکنن بهتون از درون اون افراد نشات میگیره؟شده تا حالا به کسی بی دلیل حس بدی داشته باشید بعد بفهمید آدم ناجوری بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حس میکنم حتی تو خونه هم اون انرژی منفی آدمو ول نمیکنه

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

همه آدمها از خودشون انرژی ساطع میکنن

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

چه کارایی شهود رو قوی می کنه؟

خودم با چاکرا درمانی میرم جلو

البته خب بیشترین عامل بالا رفتن شهود چاکرای ششم و هفتم و چاکراهای فرعی چاکرای ششم و هفتم هست

اما خب تا کاملا کار روی چاکراهای پایینی نسخ نباید سراغ این چاکراها رفت

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

از اینا باید بیشتر ترسید چون زیر چهره آروم و مهربونشون قایم میشن با پنبه سر میبرن موذین

ولی بعد از مدتی دستشون رو میشه...............اینجور نمیمونه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

آره یه سری جاها هم اصلا نمیشه واردش بشی از بس محیطش سنگینه

ای کاش پاکسازی بلد بودیم ی شمع روشن کن ی بخور خوشبو هم روشن کن شاید رفت این انرژی منفی مخصوصا کسایی که با خودشون انرژی منفی میارن خونه آدم

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

ای کاش پاکسازی بلد بودیم ی شمع روشن کن ی بخور خوشبو هم روشن کن شاید رفت این انرژی منفی مخصوصا کسایی ...

اگر پاکسازی چاکرا رو بخوای

یک روش این هست

کافی هست تصور کنی با دم انرژی الهی با رنگ اون چاکرا وارد اون چاکرا تون میشه بعد با بازدم هر انرژی منفی از اون چاکرا خارج میشه

ای کاش پاکسازی بلد بودیم ی شمع روشن کن ی بخور خوشبو هم روشن کن شاید رفت این انرژی منفی مخصوصا کسایی ...

آب با تک دریا هم پاکسازی چاکراها رو انجام میده ولی بعدش باید باید با آب شسته بشه بدن

تا نمک پوست رو اذیت نکنه