faaaazi مدیر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 151 عنوان رازیانه | مشاهده متن کامل بحث + 5877 بازدید | 20 پست سلام کسی عرق رازیانه یا ... مصرف کرده .تو نت نوشته خیلی برا خانما خاصیت داره ! ایا جوش نمیاره ؟ لطفا بگین 1397/03/12 | 01:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sevil70 عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 2691 من عرق رازیانه یک ماه خوردم احساس سبکی میکردم همش .خوب بود.باید بازم بخرم خدایاکمک کن دوباره زندگیمو بسازم
roz_tala عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 2283 جوشو درمانم میکنه ؟ برا پوست اثرش چیه ؟ تونت زده برا گوارش هم خوبه اره؟ من اوایل که زایمان کرده بودم برا افزایش شیر و کم کردن نفخ شیر میخوردمکلا صورتم شده بود هلووووالان مدتیه که به شدت جوش میزنم از امروز دوباره شروع کردم به خوردنجوشونده میخورمیه استکان صبح ناشتایکی شبکاش خوب باشه برا جوشام😭😭😭
s.m عضویت: 1396/03/10 تعداد پست: 16871 اها خوب طبعم گرمه به همین خاطر میخام بدونم باعث جوش نمیشه درضمن دارو میخورم اشکال نداره؟ چه دارویی مثلا!فکر نکنم چون هیج جا ننوشته که خوردن رازیانه تداخل دارویی داره .برای من که خوردنش مفید بود خیلی البته طبعم سرده تازه از حبس برگشتم🕵️♂️
roz_tala عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 2283 اها خوب طبعم گرمه به همین خاطر میخام بدونم باعث جوش نمیشه درضمن دارو میخورم اشکال نداره؟ منم گرمماون یباری که خوردم که خیلی خوب بودحالا دوباره میخورم ببینم چطور میشه
faaaazi مدیر استارتر عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 151 من اوایل که زایمان کرده بودم برا افزایش شیر و کم کردن نفخ شیر میخوردم کلا صورتم شده بود هلوووو الا ... اگه انشاالله خوب بود لطف کن بگو همین جا .چند وقت خوردی اثر کرد
roz_tala عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 2283 اگه انشاالله خوب بود لطف کن بگو همین جا .چند وقت خوردی اثر کرد من خوندم میگه یکماه باید بخوریصبح و شبحالا فعلا امروز شروع کردمببینم ادامه میدم یا نهفعلا که ساعت از ۲ گذشته و من بیدارماحتمالا فردا نمیرسم جورابامم بپوشم که برم سر کار چه برسه به جوشونده