2789
عنوان

خیلی بی هنرم

61 بازدید | 8 پست

نه آشپزی نه خیاطی نه آرایشگری اشپزی علاقه ندارم ولی خیاطی و آرایشگری و نقاشی دوست دارم پول ندارم حتی چرخ خیاطیم ندارم🙁

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنی؟

آره

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

برو ارایشگاه ها یک مدت رایگان کار کنه ، یاد گرفتی کم کم درامدزایی هم میکنی

رایگان کسو نمیارن من رفتم یه ۳۰ ملیون پول میخواست

حالا چرا باید یکی ازینکارا رو انجام بدی؟آشپزی بلد باشی به اندازه ی رفع نیاز کافیهبقیه ی اینا رو چه ل ...

دوست دادم یاد بگیرم مخصوصا خیاطی اخه نمیدونم من خیلی بی هنرم منظورم اینه هیچی هستم هیچ هنر و حرفه ای بلد نیستم حتی حرفه رانندگیم نه پول گواهی نامه دارم نه ماشین

خب بالاخره انسان باید تو زندگیش یه چیزی باشه یه خیاط خوب یه آشپز خوب یه لوله کش خوب یه ورزشکار خوب یه دکتر خوب

من هیچییییی هیچیبیم