2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 134 پست
دوره من بین ۲۶و۲۷ و۲۸ متغییره امروز۲۷ بودم  ماه قبل ۲۷ روزه شدم ولی امروز مدیکور نواری زدم م ...

عزیزم از قطره چکونی حتما استفاده کن من خودم یه سری چند بار از نواری استفاده کردم مثبت شدرفتم آز دادم باردار نبودم خیلی تو ذوقم خورد ولی هرسری از قطره چکونی استفاده کردم درست بوده جوابش خداروشکر

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

برو بزار الان منتظریم

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو عزیزم

من علائم خیلی ندارم فقط( مغذرت میخوام )ترشحاتم زیاد شده میشه نشونه بارداری باشه ؟

سرگشته ی محضیم و در این وادیِ حیرت , عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم
من یک ماه اقدامم .نمیدونم الان بزنم یا سحر .

منم ماه دوم هستم ایشالله جفتمون مثبت میشه به حق این ماه عزیز

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
عزیزم از قطره چکونی حتما استفاده کن من خودم یه سری چند بار از نواری استفاده کردم مثبت شدرفتم آز دادم ...

جدی؟.

حتی چند روز قبل موعد پری هم نشون میده؟

انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
من علائم خیلی ندارم فقط( مغذرت میخوام )ترشحاتم زیاد شده میشه نشونه بارداری باشه ؟

بله میشه من خودم یکی از علایمم همین بود با درد شدید کمر با تند شدن اخلاقم درصورتیکه که من آدم بسیار آرومی هستم

😀😀😀😀😀

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
جدی؟. حتی چند روز قبل موعد پری هم نشون میده؟

من یه سری که باردارشدم چهار روز قبل موعدم مثبت شد بستگی به زمان تشکیل شدن لقاح داره عزیز ممکن هم هست چند روز بعد موعد نشون بده

دعا واسه منم کنید😔

انشالله شما هم حامله میشی ❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40