jomongsheyton مدیر استارتر عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 347 عنوان حالم بده 81 بازدید | 18 پست نیاز دارم بایکی حرف بزنم درودل کنم درد هام بهش بگم تنها خیلی غم دارم خیلی وقته حتی حالا درس خوندنم ندارم هعیی فقط میفتم یه گوشه سر گوشی شب بیداری پیدا کردم ای کاش یکی بود باهام حرف میزد تا حالم خوب شهمن قبل اینطوری نبودم من فقط اومدم برای کسب تجربه افراد با تجربه مزاحم نیستم از مزاحمت و افراد مزاحم هم خوشم نمیاد 1405/03/22 | 14:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عطیه___هستم عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 17141 کنکوری ای؟ ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
jomongsheyton مدیر استارتر عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 347 کنکوری ای؟ نه من فقط اومدم برای کسب تجربه افراد با تجربه مزاحم نیستم از مزاحمت و افراد مزاحم هم خوشم نمیاد
jomongsheyton مدیر استارتر عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 347 خب حرف بزن داداش مشگل چیه دقیقا مرسی که هستین دمتون گرم من فقط اومدم برای کسب تجربه افراد با تجربه مزاحم نیستم از مزاحمت و افراد مزاحم هم خوشم نمیاد
jomongsheyton مدیر استارتر عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 347 آدم که همیشه حالش خوب نیست اوکیه میگذره حالم خوب بود خودم باعث شدم حالم روحم خوب نیست حتی دیگه نمازم معلوم نیست من فقط اومدم برای کسب تجربه افراد با تجربه مزاحم نیستم از مزاحمت و افراد مزاحم هم خوشم نمیاد
سمندریان31 عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 3149 بیا داداش تو خصوصی شماره میدم تماس بگیر حرف بزنیم آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊
nazanin6768 عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 4974 حالم خوب بود خودم باعث شدم حالم روحم خوب نیست حتی دیگه نمازم معلوم نیست نماز واقعا شاه کلید گشایش های زندگی آدمههمونو بخون می بینی تغییر میکنه حالت
jomongsheyton مدیر استارتر عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 347 بیا داداش تو خصوصی شماره میدم تماس بگیر حرف بزنیم ممنون از لطفت دمت گرم من فقط اومدم برای کسب تجربه افراد با تجربه مزاحم نیستم از مزاحمت و افراد مزاحم هم خوشم نمیاد
jomongsheyton مدیر استارتر عضویت: 1405/01/25 تعداد پست: 347 نماز واقعا شاه کلید گشایش های زندگی آدمههمونو بخون می بینی تغییر میکنه حالت من همیشه نماز میخوندم و ترک نمیشد واقعا نمیدونم چطوری گول خوردم چیکار کنم از گناه در بیام دوباره بشم همون سابقم من فقط اومدم برای کسب تجربه افراد با تجربه مزاحم نیستم از مزاحمت و افراد مزاحم هم خوشم نمیاد
سمندریان31 عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 3149 ممنون از لطفت دمت گرم خواهش میکنم در خدمتیم ✋ آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایون و خانم های محترم سایت، بنده گزینه مناسبی واسه دوستی نیستم، پس لطفا اگه درخواست میدی سوالت آماده باشه، وگرنه برو سراغ کس دیگه ✋🇮🇷🥊