شوهرم اصلا به من توجه نمیکنه امروزم با اینکه جمعه است رفته سر کار ۱۲ ساعت حوصلم تو خونمون سر رفته خونه مامانم اینا دوره حوصله هم ندارم تنهایی برم شوهرم گفت برو خونه مامانن اونجا هم حال ندارم برم 🚶♀️🚶♀️🚶♀️🚶♀️
خب پاشو برو پارک بگرد برو خرید کن پاساژ با دوستت قرار بزار برو بیرون
اومدم تو یک شهر دیگه عروس شدم اینجا کسی رو نمیشناسم دوست ندارم همشون اون موقع که عقد کردم نمیدونم برای چی رابطشون را کم کردن منم ول کردنشون دیگه هی روزگار
سلام وقت بخیربا شوهری که هنوز از مادر گرفته نشده و شیر میخوره چطور باید رفتار کرد؟ اصلا انگار ن انگا ...
احساس تنهایی می کنی و دلخوری
همه ی این احساسات در تو جمع شده
تبدیل به خشم و کینه شده
اولویت اول زندگی همسرت شده خانواده اش
و همه انرژی صرف خانواده اش شده
و تو را نادیده می گیره
همسرت بیشتر حالت دفاعی می گیره
و دعوا و درگیری به راه می ندازه
اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان
کمرنگ نمیشه خیالت راحتمن خیلی تحقیق کردم هر مردی هیز باشه تا اخر همینه
هیز نیست نمیدونم چرا قبل من رفته خواستگاری یک دختر به نتیجه نرسیدن تموم شده ها ولی دختره ول نمیکنه گاهی پیام میده شوهر منم جوابشو میده تا یک روز دیدم گفتم چرا باهاش حرف زدی زنگ زده بود گفت زنگ زده خبر عروسیشو بده بهم خدا کنه تموم شده باشه الان خیلی وقته چیزی ازش ندیدم
دقیقا ممنون میشم کمک کنید حداقل با درد دل کردن کمی سبک بشم
عزیزم دوست داشتی درخواست بده بیا خصوصی
اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان