2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 63 پست
خب پاشو برو پارک بگرد برو خرید کن پاساژ با دوستت قرار بزار برو بیرون

اومدم تو یک شهر دیگه عروس شدم اینجا کسی رو نمیشناسم دوست ندارم همشون اون موقع که عقد کردم نمیدونم برای چی رابطشون را کم کردن منم ول کردنشون دیگه هی روزگار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام وقت بخیربا شوهری که هنوز از مادر گرفته نشده و شیر میخوره چطور باید رفتار کرد؟ اصلا انگار ن انگا ...

احساس تنهایی می کنی و دلخوری

همه ی این احساسات در تو جمع شده

تبدیل به خشم و کینه شده

اولویت اول زندگی همسرت شده خانواده اش

و همه انرژی صرف خانواده اش شده

و تو را نادیده می گیره

همسرت بیشتر حالت دفاعی می گیره

و دعوا و درگیری به راه می ندازه

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

کمرنگ نمیشه خیالت راحتمن خیلی تحقیق کردم هر مردی هیز باشه تا اخر همینه

هیز نیست نمیدونم چرا قبل من رفته خواستگاری یک دختر به نتیجه نرسیدن تموم شده ها ولی دختره ول نمیکنه گاهی پیام میده شوهر منم جوابشو میده تا یک روز دیدم گفتم چرا باهاش حرف زدی زنگ زده بود گفت زنگ زده خبر عروسیشو بده بهم خدا کنه تموم شده باشه الان خیلی وقته چیزی ازش ندیدم

اومدم تو یک شهر دیگه عروس شدم اینجا کسی رو نمیشناسم دوست ندارم همشون اون موقع که عقد کردم نمیدونم بر ...

خب برو یاد بگیر کجا پارک هست برو اونجا دوست پیدا کن این همه زن که میرن شهر شوهرشون چه میکنن پس؟

اونکه آره باهاش حرف بزنه شاید بره

ادم نمیشه حرف این دوستمونم روش تاثیر نمیزاره

هی احمق های اشغال درخواست ندید با مرد ها بودم اگه هر مردی درخواست بده یه عوضی کثیف به تمام معناس

هیز نیست نمیدونم چرا قبل من رفته خواستگاری یک دختر به نتیجه نرسیدن تموم شده ها ولی دختره ول نمیکنه گ ...

دلم برا خودم میسوزه. مثل من شما هم خیلی ساده زندگی میکنی. اگه تموم بود دلیل نداشت جوابشو بده اینا چرت پرته خودتو قانع نکن

سلام وقت بخیربا شوهری که هنوز از مادر گرفته نشده و شیر میخوره چطور باید رفتار کرد؟ اصلا انگار ن انگا ...

باید با ننش خوب باشی بری خونشون آتو پیدا کردی بیای بگی به شوهرت از چشم شوهرت بندازی ننشو

دلم برا خودم میسوزه. مثل من شما هم خیلی ساده زندگی میکنی. اگه تموم بود دلیل نداشت جوابشو بده اینا چر ...

قانع کنم بهتر از اینه که اعصابم خورد بسه نمیدونم والا از اون موقع عروسی یه عالمه از مواام سفید شده

دقیقا ممنون میشم کمک کنید حداقل با درد دل کردن کمی سبک بشم

عزیزم دوست داشتی درخواست بده بیا خصوصی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

باید با ننش خوب باشی بری خونشون آتو پیدا کردی بیای بگی به شوهرت از چشم شوهرت بندازی ننشو

۵ سال خوب بودم و هرچیم میشد میگفت مامانمه خیلیم خوبه

هیچوقت طرف مادرشو ول نمیکنه

منم نمیخوام اونا بد باشن من خوب

میگم هرکی جای خودش. میخواستی با مادرت باشی چرا ازدواج کردی

۵ سال خوب بودم و هرچیم میشد میگفت مامانمه خیلیم خوبههیچوقت طرف مادرشو ول نمیکنهمنم نمیخوام اونا بد ب ...

متاسفانه بدترین نوعش هم گیرت اومده این ننش هم بمیره همینه داستان زندگیت فقط باید با ننش خوب باشی همین تا این بدی ننشو نبینه همینه