2789

صددر صد چیزی که من دیدم

با اجازه اسی

بچه ها تاپیک آخرم هرکی میشناسید با قیافه معمولی رل داره میشه تو تاپیک اخرم بگید کجا اشنا شده با رلش

بچه ها لطفا لایک نکنید تا متوجه ریپلای پست ها و تاپیکام بشم

بله

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کارما حقیقته زمین ب شدت گرده

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چقد دنیا بد شده

من با شوهرم به مشکل برخورده بودم والی آشتی کردیم الان اون موقع که باهم قعربودیم به شوهرم گفته بود کلبددرخونه تون ببندزنت نیادبیادارخونه اش لباس ببره خونه پدرش آخه من خونه پدرم بودم بعدبرگشته آخه ماطلاهامونومیذاریم قاوصندق پدرشوهرم بعدبرگشته شوهرم گفته دراتاقی که قاوصندق هست کلیدکنم بعدبرادرشوهرم برگشته گفته ازاتاق برداریم جای دیگه بذاریم یعنی منظورش این بود که میاددیت به قاوصندق میزنم درحالی که من روحمم خبرنداره کلیدقلوصندق کجاست اصلا اون موقع به این چیزافک نمیکردم پدرم خیلی پولداره خودمون بهترین جای تبریز زندگی میکنیم

من با شوهرم به مشکل برخورده بودم والی آشتی کردیم الان اون موقع که باهم قعربودیم به شوهرم گفته بود کل ...

با این کارشون بیشتر بهتون توهین کردن تا تهمت زدن ، اگه میگفتن شما اومدین خونه و گاوصندوق پدر شوهرتون رو باز کردین اون موقع میشد تهمت

اره واقعا حرف خوبی نزدن ، تو قهر هم باید حرمت ها حفظ بشه

آره همون شوهرم اون موقع عصبانی برگشته درموردمن گفته گاصندق نه اینکه توکه برادرش تهمت بزنی عوض اینکه بگه بزارزندگی برادرم خراب نشه