2789
عنوان

حق با کیه

52 بازدید | 21 پست

من کنکوریم خب خواهرم عقده خونمونه هنوز با شوهرش هر روز خونمونه

بابای من کلا داره خرجشون میده

پولای خودشون خونه خریدن حتی وام ازدواج خواهرمو و سرویس طلایی که بابام خریده رو دادیم تا خونه خریدن

اینم بگم منو از اتاقم انداختن بیرون یه اتاق مزخرف دادن دستم که ۲ تا پنجره داره یکی تو حیاط همسایه یکی هم اتاق مامان و بابام کولرم نداره سرو صدا زیاده

خلاصه هر چی بابای من می خره باید با هم بخوریم باید صبر بدم اونام بیان خونه تا با هم بخوریم

الان من کنکوریم بابام نخودچی می خره خواهرم کاسه پر می کنه الکی می خوره برای من نمیذاره کره بادام زمینی می خوردم هر صبح

الکی بر میداشت فاشق قاشق عصر می خورد بعد به من می گفت نخور تموم کردی همشا

الان من صبح بلند شدم برای کنکور بخونم هیچی نداشتم بخورم منظورم چیز شیرین که فشارم اوکی بشه درس بخونم

شروع کردم با مامانم بحث کردن

بعدش می گم شما ها می خواید برید خونه مادر بزرگ من یه چیپس هست می خورم میگه بیار نصف بکن

شوهرشم گفت من برات ۳۰ ک ۴۰ تا شیر و ابمیوه خارجی اوردم تب بخور گذاشتی برای کی

خواهرم چیده تو اتاقش دریغ از اینکه بگه بیا یه دونه بگیر بخور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق با شماست عزیزم درکت میکنم ولی ادمی که درمقابل فهمیدن مقاومت میکنه ارزش بحث کردن نداره فقط خودت نابود میشی عزیزدلم 🤍🌹

صادق هدايت در كتاب بوف كور میگويد:گاهی انسان، در تاريكى ذهن خود گم میشود،جايى كه مرز واقعيت و خيال از هم جدا نيست.تنهايى، آرام آرام به درون نفوذ میکند،و انسان را از جهان بيرون جدا میسازددر اين ميان، هيچكس نيست كه او را بفهمدحتى خود او. و شايد تلخترين حقيقت اين باشد: بعضى دردها را نمیتوان گفت فقط بايد در سكوت، با آنها زندگى كرد🌌

ببین الانم که استرس و فشار روت زیاده

یچیزی میخرن بردار بیار تو اتاقت نگه دار یروز نتونستی چیزی بخوری حداقل آبمیوه ای چیزی بخوری یا خودت بیرون میری برای خودت بخر

بقیشم باید تحمل کنی دیگه تا عروسی کنه بره

حق با شماست

اصلا خانمایی که بعد ازدواج همچنان چشمشون دنبال جیب و خونه پدر هست رو درک نمیکنم

خب مگه هدف از ازدواج مستقل شدن و تشکیل خانواده جدید نیست؟

توهم وسایل و خوراکی هاتو قایم کن تو اتاقت نزار دست بزنه .

نزار بیاد تو اتاقت بگرده در اتاقو قفل کن بگو میخوام درس بخونم مزاحمم نشید