2777
2789
عنوان

شیرخشک نان

1702 بازدید | 25 پست

سلا خانوما من به دخترم دوماهی هست سوپرامیل میدم ولی اصلا وزن گیری خوبی نداره ورن تولدش 3 کیلو الان 3 ماه 23 روزشه 5900 اما دخترعموم پسرش 13 روز از دختر من بزرگتره با وزن 2400 به دنیا اومده الان تو 4 ماهگی 6800 شیرخشک نان میخوره به نظرتون منم نان بگیرم کیا استفاده کردن. دختر من الان سوپرامیل میخوره روزی 3 دفعه دفع داره و پی پیش کش داره. تروخدا راهنمایی کنید خسته شدم انقدر گفتن دخترت ریزه نمیخوام اینم مثل دختر بزرگم لاغر بمونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی بستگی ب ژنش داره وگرنه شیرخشک اصولا پف میندازه ک بعد قطع شدنش برمیگرده باز ب حالت عادیش

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

عزیزم منم دخترم شیرخشکیه، ببلاک، بیومیل دادم اصلا خوب نبود نان  هم میگن اکثرا یبوست میاره من دخترم ۳ماهو ۲۵روزشه از وقتی بهش آپتامیل میدم خیلی خوب وزن گرفته شماهم آپتامیل بگیر بده بهش

من نان میدم به پسرمم.وزن گیریشم خوبه.تا امروزم راضی بودم از نان.پسرم نه ماهشه

من سوپرامیل میخرم 25 تومن هم چربه هم خوشمزه دخترمم میخوره در روز شای 600 سی سی بخوره. شما نان چند میگیرن مزش چطوریه پسرتون خوب میخوره

عزیزم منم دخترم شیرخشکیه، ببلاک، بیومیل دادم اصلا خوب نبود نان  هم میگن اکثرا یبوست میاره من دخ ...

آپتامیل و سوپرامیل از یه شرکتن. سوپرامیل شیر درجه یک همین شرکته

مزش چطوریه بچه خوب میخوره. سوپرامیل چرب و خوشمزه هستش دخترمم میخوره ولی در روز کلا 600 سی سی نمیدونم نان بخوره یا نه

میگم من دخترم 45روزشه نان میدم بهش ولی بخاطر رفلاکسش نمیدونم چیکار کنم.زیاد بالامیارم.بچه شما هم زیاد بالا میاره.وزن گیریش خوبه.ولی رفااکسش دیوونم کرده.گفتم شاید شیر خشکس عوض کردم