2777
2789
عنوان

درس یا ازدواج

162 بازدید | 34 پست

من ترم اخر کارشناسی هستم رشته تاپی نیست ولی دانشگاه دولتی بودم رنک یک ورودی خودمون میخوام کارشناسی ارشد بگیرم همین دانشگاه خودم تلاش کنم برای آزمونای استخدامی

دلم میخواد برم سر کار

مامانم همش میزنه تو سرم ک ازدواج نکردی

همه هم سن و سالای دورم ازدواج کردن بچه های دانشگاه هم جدیدا همشون دارن ازدواج میکنن

من خواستگار هم ندارم

مامانم بهم حس ناکافی بودن میده

من واقعا دوست دارم برم سرکار و درس بخونم دوست ندارم سنتی ازدواج کنم میخوام وقتی ک قراره بیان خواستگاریم خودم گلم رو انتخاب کنم

ولی مامانم واقعا داره فشار میاره تازه اینکه خواستگار ندارم رو خب چیکارش کنم خودم میگه تو عرضه نداری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیال درستو بخون خواهر توجه نکن

همش تلاش میکنم

قبلا خونه نبودم در حد تماس تلفنی بود تموم میشد

الان ک دانشگاه مجازی شده هر دیقه تو سرت یکی بگه خب واقعا تحملش سخته

اصلا خودتو اسیر حرفهای مادرت نکن

همین مادرت وقتی خدایی نکرده ازدواج کردی و پشیمون شدی قشنگ میگه بیخود کردی ازدواج کردی وقتی نمیخواستی!!!

کاری که دلت میخواد رو انجام بده

ازدواج سنتی واقعا مزخرفه هرگز قبول نکن

بموقش با کسی ک دوستش داری و دوستت داره ازدواج میکنی! هیچوقت دیر نیست

اصلا خودتو اسیر حرفهای مادرت نکن همین مادرت وقتی خدایی نکرده ازدواج کردی و پشیمون شدی قشنگ میگه بیخو ...

اخه از نظر خودم سنم هم زیاد نیست

ولی مامانم یه جوری رفتار میکنه انگار ۵۰ سالمه

به حرفش اهمیت ندیا!!مامان من همین بود . ارشد بخون برو سر کار . با یه مرد مناسب بعدا سر فرصت آشنا میش ...

والا من مرد نامناسبش هم ندارم😂

دلم میخواد یه بار بهش بگم تقصیر شماست ک خانواده خوبی نیستید کسی نمیاد خواستگاری من ولی خب دلم نمیاد

قیافه انچنانی ندارم ولی خب قد و هیکلم بد نیست

خب وقتی آدم مناسبت نیس چیکار میشه کرد؟؟

مادر حرفش چیه؟😐

اگه خیلی میره رو مخت بگو خودت برام پیدا کن من شوهرم میکنم

درستو بخونن اگه تازه کارشناسی تموم کردی که سنی نداری عجیبه میگی بقیه دارن ازدواج میکنن

ما اگه کسی تو دانشگاه یا سال آخر اینا ازدواج میکرد دیدمون این بود که زود ازدواج کرده حالا به جز اونایی که سنشون بالاتر بود خودم دیرتر رفتم دانشگاه خواستگارم ندارم زیاد برام مهم نیس میگم کار خودم میکنم اونم اگه پیش اومد در کنارش😂 قرار نیس که انتخاب کنی یکی رو

فعلا ادامه تحصیل برات مقدوره بگیرش تا در نرفته فاصله بگیری دور میشی از درس

موقعیتتو تا میتونی بهتر کن چیزای دیگه برات مهم نباشه در برابر مادر هم گارد نگیر که بیشتر میگهه فقط شل کن بگو باش برام پیدا کنید تا ببینم خدا چی میخواد😂😂😂

والا من مرد نامناسبش هم ندارم😂دلم میخواد یه بار بهش بگم تقصیر شماست ک خانواده خوبی نیستید کسی نمیاد ...

الان تمرکزتو بزار رو خودت و... به وقتش ادم مناسبم پیدا میشه نشدم نشد . اول مهم خودتی . بعدم نگو قیافه هیکلو... انقدر من دیدم ادمایی که نه قیافه داشتن نه هیکل ازدواجم کردن حتی اخلاقم نداشتن😅