2789
عنوان

هیپنوتیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 42 پست
خب اونا از ریشه خرافه پرستن گاو هم میپرستن

فکر کنم متوجه نشدید میگم تیم تحقیقاتی تشکیل شده .کیسهای تتناسخ در تمام دنیا موجوده نه فقط هندوستان

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....

فکر کنم متوجه نشدید میگم تیم تحقیقاتی تشکیل شده .کیسهای تتناسخ در تمام دنیا موجوده نه فقط هندوستان

بعد اینا چجوری یهو زندگی قبلیشون یادشون افتاده مگه قرار نبوده هیچ جوره یادشون نیاد؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هيپنوتيزمي كه تو ذهن ادما جا افتاده كه ميشه حوادث گذشته و زندگي قبلي و اين مضخرفات رو به ياد اورد ني ...

دوست گرامی برای فهم هیپنوتیزم باید فرکانسهای مغز رو بشناسید

و اینکه بدونید اطلاعات در زندگی انسان کجا سیو میشه؟؟؟؟

انسان توانایی لینک شدن به این اطلاعات رو داره

این دو رو بدونید فهم هیپنوتیزم ساده میشه

این یه قابلیته

یک تکنیکه

مثل ابطال طلسم

و احضار روح تکنیکی که انسان با تمرین بهش میرسه جای این مسایل اینجا نیست .مجبور شدم بگم

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....

بعد اینا چجوری یهو زندگی قبلیشون یادشون افتاده مگه قرار نبوده هیچ جوره یادشون نیاد؟

بعد از بدنیا اومدن اغلب در کودکی رفتارهای مشکوکی میکنن .مثلا کودک میگه خواهر من این نیست .من خواهرم کس دیگست .من مادرم کس دیگست .تیمهایی تشکیل شدن و روش کار کردن .مورد بوده دختر ۷ ساله گفته شوهر من فلانی بوده رفتن اون رو پیدا کردن .اسم بچهاشو گفته .همرو دیدن درسته

بعد گفته من در سال فلان مردم و....

بعد از بدنیا اومدن اغلب در کودکی رفتارهای مشکوکی میکنن .مثلا کودک میگه خواهر من این نیست .من خواهرم ...

والا دنیا و زندگی انقدر وحشتناکه که هرگز دلم نمیخواد دوباره بهش برگردم اگه اینطور باشه آدمای روی کره زمین یه تعداد ثابتی هستن روح جدید به وجود نمیاد

والا دنیا و زندگی انقدر وحشتناکه که هرگز دلم نمیخواد دوباره بهش برگردم اگه اینطور باشه آدمای روی کره ...

جریان خیلی پیچیدست

بعد از بدنیا اومدن اغلب در کودکی رفتارهای مشکوکی میکنن .مثلا کودک میگه خواهر من این نیست .من خواهرم ...

این سوال هست که اگه یه تعداد روح هستن که دائم تو کالبد جدید بدنیا میان پس مبدا این روح ها کجا هست یعنی از آغاز بشریت که مثلا ده هزار نفر جمعیت وجود داشته همون ده هزار نفر بارها تناسخ پیدا کردن؟؟؟تا کی اصلا ۰ی تعیین میکنه چندبار،اگه یه نفر اولین زندگیش باشه و بدبخت باشه داره تاوان کدوم گناهشو میده؟منطقی نیسسسس

این سوال هست که اگه یه تعداد روح هستن که دائم تو کالبد جدید بدنیا میان پس مبدا این روح ها کجا هست یع ...

نخیر تناسخ ظاهرا برای همه تکرار نمیشه .فقط کیسهای محدودی هستن انگشت شمار .کشف این راز خیلی پیچیدست ...

باور دارم ما یکبار زندگی میکنیم یکبار هم میمیریم جز این تو کتم نمیره😄

منم دیدم همینه عزیزم

ولی فرق من با شما اینکه من نگاهم صرفا مذهبی نیست چالش میگذارم کنارش تا بحث کنم بررسی کنم چیز یاد بگیرم

خب هدف چیه؟؟ما که تو همه زندگیامون گناهکاریم و گند میزنیم پس چ پیشرفتی توش هست؟؟زندگی قبلی هم یادمون ...

خب عزیزم شما قدرت تفکر و اختیار داری دیگه

میتونی گند نزنی!!!

فک میکنی آدمایی وجود ندارن ک بشدت شانس خوبی دارن و زندگی کاملا وفق مرادشون هست؟ خب اینا حتما تو زندگی قبلی خوب بودن دیگه

البته میگم همش ب فرض باور تناسخ هست

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

وای اصلا از این کلمه "زندگی قبلیش" خوشم نمیاد، یجوریم تو جامعه افتاده سر زبون و همه باورش دارن که حا ...

یه باور قدیمی از هندیا و آسیای جنوبی بوده وگرنه جای دیگه ای ندیدم بهش معتقد باشن

خب عزیزم شما قدرت تفکر و اختیار داری دیگهمیتونی گند نزنی!!!فک میکنی آدمایی وجود ندارن ک بشدت شانس خو ...

بنظرم خرافه ای بیش نیست حالا موندم چرا خیلیا بهش باور سفت و سخت دارن