2789
عنوان

هیپنوتیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 42 پست

اصلا هيپنوتيزم وجود نداره. يعني امكان پذير نيست. استادمون ميگفت كه نميشه.

و البته كه تناسخ وجود نداره. و اعتقاد بهش هم كفر محسوب ميشه چون نقطه مقابل معاد هست.

هر جسمي فقط يه روح داره كه بعد از مرگ وارد برزخ ميشه. زندگيه ديگه اي وجود نداره

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا هيپنوتيزم وجود نداره. يعني امكان پذير نيست. استلدمون ميگفت كه نميشه. و البته كه تناسخ وجود ندار ...

امیدوارم همینطور باشه چون باور اینا اینه که بلایی سرت آوردن تو قبلا همونو سر همون آدما آوردی یعنی همه آدما رو از کاراشون تبرئه میکنن

من باور نمیکنم چون مخم میگه منطقی نیس

باور خیلی چیزها سخته .منم مذهبی نمیپذیرم .ولی واقعیت داره

البته در مذهب و کتب خیلی چیزها نیست ولی الان ثابت شده مثل موجودات فضایی

که دیتاهاش داره توسط آمریکا بیرون میاد

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....

امیدوارم همینطور باشه چون باور اینا اینه که بلایی سرت آوردن تو قبلا همونو سر همون آدما آوردی یعنی هم ...

خدا بهترين روش رو براي زندگيه ما تعين كرده.

پس مطمعن باش همچين روند الكي(تناسخ) اصلا جايي تو نظام خلقت خدا نداره

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

آخه ببین منطقی نیست اصلا یعنی باید همش زندگی کنیم و بعدش تو زندگی بعد تاوان بدیم؟یادمونم نیاد که قبل ...

منطقی ک هست

شما تو زندگی قبلیت درسته یادت نمیاد ولی اگر کار بدی کرده باشی توی اون زندگیت کاملا آگاهانه بوده دیگه منطقیه تاوان بدی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

اصلا هيپنوتيزم وجود نداره. يعني امكان پذير نيست. استادمون ميگفت كه نميشه.و البته كه تناسخ وجود نداره ...

هیپنوتیزم یکی از روشهای درمانه بزرگوار .مطالعه بفرمایید .هیپنوتیزم پایین آوردن فرکانس مغز طرف مقابل با تکنیک هست

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....

نیست ولی وحود داره .کیسهای زیادی در هندوستان و اروپا هست کسان زیادی تحقیفات کردن .مذهب هیچ جوابی ندا ...

دقیقا چطور میشه حرف یه عده رو باور کرد که خودشونم نمیدونن توهم بوده تجربیاتشون یا واقعیت؟؟خودم توی خواب یکی دوبار تصاویری از خودم تو یه زندگی دیگه رو حس کردم یعنی خودم بودم ولی تو یه محیط دیگه بودم شاید اینا همش ساخته و پرداخته ناخودآگاه هست

منطقی ک هستشما تو زندگی قبلیت درسته یادت نمیاد ولی اگر کار بدی کرده باشی توی اون زندگیت کاملا آگاه ...

خب هدف چیه؟؟ما که تو همه زندگیامون گناهکاریم و گند میزنیم پس چ پیشرفتی توش هست؟؟زندگی قبلی هم یادمون نیس اصلا

دقیقا چطور میشه حرف یه عده رو باور کرد که خودشونم نمیدونن توهم بوده تجربیاتشون یا واقعیت؟؟خودم توی خ ...

مثال شما ربطی به تناسخ نداره .برای تناسخ تیمهای تحقیق تشکیل شده.روی کیس کار شده .مخصوصا در هندوستان زیر نظر دولت کار شده .

فقط میتونم بگم جهان خیلی پیچیدست .

گاهی میگم شاید به این دلیل در قرآن بسیاری چیزها آورده نشده چون سطح فهم اونها در اون موقع هضم نمیکرده

البته این برداشت منه

مثال شما ربطی به تناسخ نداره .برای تناسخ تیمهای تحقیق تشکیل شده.روی کیس کار شده .مخصوصا در هندوستان ...

آخه هندوستان خودشون به این چیزا باور دارن چ دربارش تحقیق بشه یا نشه

آخه هندوستان خودشون به این چیزا باور دارن چ دربارش تحقیق بشه یا نشه

بله زیر نظر دولت گاندی

هیپنوتیزم یکی از روشهای درمانه بزرگوار .مطالعه بفرمایید .هیپنوتیزم پایین آوردن فرکانس مغز طرف مقابل ...

هيپنوتيزمي كه تو ذهن ادما جا افتاده كه ميشه حوادث گذشته و زندگي قبلي و اين مضخرفات رو به ياد اورد نيست؛بزرگوار.