2789
عنوان

زمان مرگ

71 بازدید | 6 پست

سلام بچهها ی نی نی سایت صبح همگی تان به خیر من میخوام برم کربلا وچندساله بیماریهای گوناگون دارم ودلم هم میخواد زود برم اون دنیا خسته شدم به خدا کسی هست تاریخ مرگ رو بدونه تقریبی هم بگه خوبه مثلاً چند ماه دیگه زنده ای و الکی نمیخوام بگه آیا کسی هست پیش بینی کنه خواهش میکنم شوخی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیییچ کس نمیتونه عزیزم هیچ کس الکی این چیزا رو به خودتون نقبولونین

من با توجه به زندگیم متعقدم از قبل نوع زندگی و حتی مرگ ها مشخص شده و این طرز فکر منه اگه اینطور فک نمیکنید باز نظرتون محترمه

من با توجه به زندگیم متعقدم از قبل نوع زندگی و حتی مرگ ها مشخص شده و این طرز فکر منه اگه اینطور فک ن ...

سرنوشت موقع و مکان مرگ از طرف خدا از زمانی که نطفه تشکیل میشه و شاید قبلش تعیین میشه ولی فقط توسط خدا نه هرکسی دیگه

سرنوشت موقع و مکان مرگ از طرف خدا از زمانی که نطفه تشکیل میشه و شاید قبلش تعیین میشه ولی فقط توسط خد ...

بله خدا مشخص میکنه و همچی ما تعیین شده اس

اگه تاریخ تولدتون رو دارین میتونید چارت فردی بگیرین چارت تولدتون زندگیتون خانوادتون اخلاقتون ازدواجتون همچی مطابق زندگی شما گفته شده و طبق نجوم و علمه نه خرافات