2777
2789
عنوان

سرم رف ای خدا

59 بازدید | 10 پست

همسایه بالایی مون سه تا خواهرن یه بردار لات و دعوایی و ی مادر پیر ک همشون تو خونه طبقه بالای ما زندگی میکنن از ۱۱ شب دعوا با بردارشون شروع شده تا الان ک باز غر میزنه داداشه و اینا هم داد و بیداد الانم ی چیزیو کوبیدن رو زمین احساس کردم سقف داره میاد پایین بی فرهنگی تا اید اخه خسته شدیم از دست این قوم الظالمین هرچقدر بگم بازم کمه اگ جای ما نباشین درک نمیکنین هر چقد تذکر اینا هم دادیم داداشه میگه چاردیواری اختیاری محله مون هم محله خوب و پولداره و ساختمون ما گرون قیمت ترین ساختمون این محله هس و اینا خودشون خیلی پولدار و لاکچری ان ولی متاسفانه درک و فهم و فرهنگ ندارن ۴ شبه نمیزارن بخوابیم حالا پایین شهر بود ی چیز دلم میخواس تو پایین شهر ی خونه داشتم ک آرامش داشت تا اینجا ک مث دیوونه خونس همسایه پایینی هم هر شب تولد و جشن داره ی امشب صدای موزیک و هلهله نمیاد تعجب کردن کاش بجا پول آدم فرهنگ و انسانیت داشته باشه الان ی چیز بگیم هم شروع میکنن ب دعوا و داد زدن

چیکار کنیم ما اخه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا چرا به ما پایین شهریا توهین میکنیپایین شهر خیلی هم عالیه🙏

نه عزیزم منتظورم بد بودن پایین شهر نیس ب دل نگیر لطفا دوست خودم پایین شهره اونا هم همین بساط رو دارن تو ساختمونشون همیشه میگه ما پایین شهریم واسه همون میخواستم بگم ک والا ما ک بالاشهریم از همه بدبخت تریم

هعیییییی طبقه ما خیلی خلوته هر سه همسایه ها خوبن ولی پایین ترا افتضاحه

دقیقا ماهم همه همسايه هامون بجز این دوتا وحشی ک از همه همسايه ها پولدارتر و مایه دارن ولی ذره ای فرهنگ ندارن

شعور شخصیت تزریقی نیس

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

اره واقعا آدم نمیشن با پول

پول درک انسانیت شعور شخصیت نمیسازه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&