2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط از طریق سیستم مدیریت کاربران

خود فرد نمیتونه

قابلیت حذف اکانت در هیچ پلتفرمی به این سادگی ها نیست

اما امکان حذف تاپیک

حذف کامنت

ویرایش تاپیک

واقعا جزو امکانات و حقوق اولیه کاربران هست .من قفلم که چرا این امکان در اختیار کاربر قرار نمیگیره .خدا هم در توبه باز گداشته اینجا یچیزی بنویسی یا ورد کنی خروج و پاک کردنش با خداست 😂😂😂😂😂

با تشکر از عوامل نی نی سایت

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....

سلام ساعت حذف تاپیک لطفا برای خصوصی نی نی نی یار لینک تاپیک رو ارسال کنید

10:30 الی 12

14 الی 15

روزهای زوج

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

این جا حذف کاربری نداره.

فقط تعلیق کاربری داره.

🟠 با تعلیق هم چیزی حذف نمیشه.

🟢 اگر خواستین خودتون قبل از رفتن باید تاپیک هاتون رو حذف کنین.

@ازسارابپرس

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@غزلییسیی

@وامونده

سلام

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15410168/روش-جدید-حذف-تاپیک

روزهای زوج غیرتعطیل

ساعت ها:

⬅️ ۱۰:۳۰ تا ۱۲

⬅️ ۱۴ تا ۱۵

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی عزیزم

خواهش می کنم 💖