2777
2789
عنوان

حس بدی داره

69 بازدید | 13 پست

‏از هیچ ورژنی از خودم به اندازه ورژن عاشقم حالم بهم نمیخوره. استرسی ، دستو پاچلفتی ، مامان ، تاکتیو اصلا همه چی قاطی پاتی🤧😭

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

سلام سیسی

سلاااام

چطوریییی ؟🥲

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبم عشق من ،تو چطوری بچه م؟

اموجی اولش چی میگه پس ؟ 😭😂

من یکم احساس اضافه بودن میکنممم ولی در کل خوبم

رو این ایموجیه کراش زدم اضافه بودن در منزل یا دنیا ؟

خیلی خوشگلههه😂😍

مامانم بهم گفت وقتی شوهر کردی میتونی دماغتو عمل کنی منم بهش گفتم وقتشه بیای منو بگیری اونم پیچوند

هم تو خانواده هم تو دنیا 😂😂😂

میدونمممم از دخترای نوجوون خوشت نمیاااد اگر احساس کردی رو مختم جواب نده ناراحت نمیشم😂

خیلی خوشگلههه😂😍مامانم بهم گفت وقتی شوهر کردی میتونی دماغتو عمل کنی منم بهش گفتم وقتشه بیای منو بگی ...

کی گفته از نوجوون خوشم نمیاد؟😐😐😐😐

بابا تو که کوشولویی هنو

مگه مدرسه نمیری؟بابا من ۲۴ سالگی عمل کردممممم

خانواده ها تو نوجوونی هزار تا حرف میزنن

اگه بگم تک تک دوستام خانواده شون میگفتن فقط باید شهر خودمون درس بخونی و الان همشون یه استان یا کشور دیگه ن باورت میشه؟😂

💙M

کی گفته از نوجوون خوشم نمیاد؟😐😐😐😐بابا تو که کوشولویی هنومگه مدرسه نمیری؟بابا من ۲۴ سالگی عمل کرد ...

عسل رو مخته خب 😭😂

آخه مسخرم میکنن دیگه وقتی با دخترخالم میرم بیرون 😂

آره مدرسه میرم ولی مشکلی ندارن چند نفر عملین

واییییی خیلی خوبه که تهش اوکی شدن

اما مامان من خیلی سنتی فکر میکنه (تازه امشب متوجهش شدم 😂)

عسل رو مخته خب 😭😂آخه مسخرم میکنن دیگه وقتی با دخترخالم میرم بیرون 😂آره مدرسه میرم ولی مشکلی ندارن ...

عسل بچه ابتداییه😭😂و بشدت پیکمی و از خود راضیییییی

۱۱ سالشه:/

نه منظورم درمورد اجازه دادن مدرسه نیست منظورم اینه که هنو خیلی فرصت داری

مطمئن باش از بابای من سنتی تر نیست

دیپلمتو بگیر کنکور رو خوب بده همه چیو قبول میکنن

💙M

عسل بچه ابتداییه😭😂و بشدت پیکمی و از خود راضیییییی ۱۱ سالشه:/نه منظورم درمورد اجازه دادن مدرسه نیست ...

عههههه پس به خودم امیدوار شدممم🥲😂

ممنونم امیدوارم واقعا همینجوری باشه و راضی بشه

از شوهر من غول چراغ جادو ساخته که قراره به تموم آرزوهام برسونتم 😭😂

عههههه پس به خودم امیدوار شدممم🥲😂ممنونم امیدوارم واقعا همینجوری باشه و راضی بشهاز شوهر من غول چراغ ...

🫂❤️من همیشه تورو دوس داشتم و دارم

بنظر من که در مرحله ی اول برو دانشگاه

خودم تجربه کردم

مجوز خیلی چیزا رو با دانشگاه میگیری😂

💙M

🫂❤️من همیشه تورو دوس داشتم و دارمبنظر من که در مرحله ی اول برو دانشگاه خودم تجربه کردممجوز خیلی چیز ...

بوس بهت ناناااا🥲🫂🩵

۳ سال مونده ..

کابوسم تجربیه اما خب مث اینکه باید خانم دکتر بشم😂💔 امیدوارم بتونم بیارم تا راحت بشممم دیگه از گیرای الکیشووون😂