2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یک ازمون داره که بر اساس علاقه جواب میدی

اگه علاقتو به سمت تجربی زده باشی قبولی

مثلا موقع ما میگفت از ۱تا۵چقدر به کالبد شکافی خرگوش علاقه داری

حقیقتا اسم ازمون یادم نیس

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

عزیز دلم همیشه فقط اول از خدا بخواه و توکل و دعا کن

هیچ کس جز خدا همه کاره تمام دنیا هست

انشاءالله قبول میشی

نرهای نجس درخواست دوستی ندید بعضی البته واقعا هم هستند آقایون با شخصیت که تو سایت تاپیک های زیبا نوشتن اما اونایی که درخواست دوستی میدن بی شخصیت تریند

یک ازمون داره که بر اساس علاقه جواب میدیاگه علاقتو به سمت تجربی زده باشی قبولیمثلا موقع ما میگفت از ...

ما اونو اول سال دادیم

خیلی ها علاقه شون تغییر کرده یا نظرشون

از ما هیچ چیز باقی نمیماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

خودم ولی تازه فهمیدم

نهمی؟

من نهمم هفتم و هشتم معدلت چند بود

ببین بر اساس تجربه ای بهت میگم که خودمو از تجربی پشیمون کرد شاید خوب باشه ولی خیلی در فشار قرار میگیری توش اگه علوم و ریاضی امسال که آسون بود رو فول فولی و همیشه نمره کامل میگرفتی میتونی بدون مشکل تو بعدا هم بری

اگه نه هر کیو میبینی با هر معدلی میخواد بره شایددددد بیاره ولی اونور هیچی بارش نیست

ریاضی ۸ علوم ۱۶چون اصلا نخوندم میدونم بخونممیتونم

فکر نکنم بیاری اگه نهم هم همین باشه

اگر هم بیاری رک بهت میگم که رفتن به رشته تجربی با این نمرات اشتباهه چون اذیت میشی به معنای واقعی

اگه هدفت بود چرا نخوندی

احتمالش کمه بیاری چون داوطلبش بالاست و اونام اول معدل و نمرات ۲۰ ریاضی و علوم رو در اولویت میزارن

فکر نکنم بیاری اگه نهم هم همین باشهاگر هم بیاری رک بهت میگم که رفتن به رشته تجربی با این نمرات اشتبا ...

چون امشب هدفم شدههه مطمئنم میتونم بخونم ولی میترسم نیارم ا ز فکر خیال خوابم نمیبره