2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 33 پست
اگه تو اقدامی طبیعیه این جیزا منم چهارده رپز عقب زده بودم بیخود

باردارم نبودی؟؟؟؟اخه کلافه شدم هیجوقت اینجوری نبودم اسباب کشی دارم گفتم خیالم راحت شه

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با دفترچه اینجا ۳۰تومنه

چه گرون من پارسال البته ازمایش دادم

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
باردارم نبودی؟؟؟؟اخه کلافه شدم هیجوقت اینجوری نبودم اسباب کشی دارم گفتم خیالم راحت شه

نه نبودم اگه باشی بی بی چک نشون میده چندتا بزن اگه منفیه بدون‌منفیه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
نه نبودم اگه باشی بی بی چک نشون میده چندتا بزن اگه منفیه بدون‌منفیه

اخه یکی از دوستام ۲۰روز عقب انداخت همه بی بی هم منفی بود که میره آز میده میبینه بارداره

دوستان ممکنه دوبار بی بی چک بزنی مثبت باشه حامله نباشی ؟؟یبار خودم زدم یه بار دکترم

چه مارکی بوده؟اقدام داشتی

اخه یکی از دوستام ۲۰روز عقب انداخت همه بی بی هم منفی بود که میره آز میده میبینه بارداره

خیلی کم پیش میاد اینجوری من خودم ماهای ک نبودم بی بی سفییید ولی ماهی ک باردار بودم خط ب ثانیه‌نشد افتاد پرنگ

خیلی کم پیش میاد اینجوری من خودم ماهای ک نبودم بی بی سفییید ولی ماهی ک باردار بودم خط ب ثانیه‌نشد اف ...

اره میدونم ولی گفتم خیالم راحت شه که نبودم لااقل زعفرانی گرمی چیزی بخورم دل درد کشته منو 

اره میدونم ولی گفتم خیالم راحت شه که نبودم لااقل زعفرانی گرمی چیزی بخورم دل درد کشته منو 

اگه ته دلت راضی نیست بخوری برو از خیالت راحت شه