آلوده_به_فکر مدیر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7856 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 47 پست 🙂چه کنیم با این زندگی مرا با سنگ پیمانی است در هم طاقتی 1405/03/22 | 00:10 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7856 دلم میخاد برم سفر برم کوه برم کتاب بخونم...ت اصلا بگو دو ساعت بی دغدغه بخابم..ی دوش بدون استرس و عج ... روزی چند ساعت پیانو میزنی ؟ مرا با سنگ پیمانی است در هم طاقتی
رک عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7010 دلم میخاد برم سفر برم کوه برم کتاب بخونم...ت اصلا بگو دو ساعت بی دغدغه بخابم..ی دوش بدون استرس و عجله بگیرمکرم کتابم چرا پس تموم نمیشه درسا....
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7856 دلم میخاد برم سفر برم کوه برم کتاب بخونم...ت اصلا بگو دو ساعت بی دغدغه بخابم..ی دوش بدون استرس و عج ... بی دغدغه زیاد آدم رو کلافه میکنه مرا با سنگ پیمانی است در هم طاقتی
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7856 دلم میخاد برم سفر برم کوه برم کتاب بخونم...ت اصلا بگو دو ساعت بی دغدغه بخابم..ی دوش بدون استرس و عج ... استادم هم مهندسی عمران خونده هم داره لیسانس موسیقی میگیره بهم گفت مهندسی خیلی آسون تر بوده مرا با سنگ پیمانی است در هم طاقتی
رک عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7010 تعطیل نیتس مجازی هست ما حضکری بودیم...استاد فوق العاده ای داشتم خدا حفظش کنه واسمون حضوری تشکیل داد و حتی فوق العاده گداشتن و در دفترشون خصوصی اموزش دادن
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7856 ما حضکری بودیم...استاد فوق العاده ای داشتم خدا حفظش کنه واسمون حضوری تشکیل داد و حتی فوق العاده گداش ... باید مچاش کنی پس مرا با سنگ پیمانی است در هم طاقتی
رک عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7010 روزی چند ساعت پیانو میزنی ؟ ۲ ساعتالان امتحان دارم وگرنه استادم گفته تا ۳ ساعت باید بشینیشاغلم هستم حواسم پرتهکار خونه و خرید و روزمره ام اس
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7856 ۲ ساعتالان امتحان دارم وگرنه استادم گفته تا ۳ ساعت باید بشینیشاغلم هستم حواسم پرتهکار خونه و خرید و ... عه منم کارا خونه انجام میدم مرا با سنگ پیمانی است در هم طاقتی
رک عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7010 باید مچاش کنی پس خیلی ماچش کردم این ترم خیلی بااهاش صمیمی شدم و حسابی از خجالتش دراومدیم..اینقد بغلش کردمتو نمیدونی چ حجم از انرژی از بدنش ب بدنم انتقال پیدا میکرداگه قابل رویت بود متوجه منظورم میشدی..شاید علاقه مولانا ب شمس بی دلیل نبوده
رک عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7010 استادم هم مهندسی عمران خونده هم داره لیسانس موسیقی میگیره بهم گفت مهندسی خیلی آسون تر بوده اگه منم همینو بگم باورت نمیشه😬😬😬😬
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7856 خیلی ماچش کردم این ترم خیلی بااهاش صمیمی شدم و حسابی از خجالتش دراومدیم..اینقد بغلش کردمتو نمیدونی چ ... خوبه کسی رو برای دوست داشتن داری مرا با سنگ پیمانی است در هم طاقتی
رک عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7010 خوبه کسی رو برای دوست داشتن داری حیلی زیاد دوسش دارم ولی خب سختی های خودشو دارهمثلا دلم میخاد واسه پسفردا ۱۰۰بگیرم.یا س شنبه باهاش شوخی ریزی کردم بعدش عذاب وجدان داشتم...خیلی روش حساسم و این حساسیت مث وسواس داره اذیتم میکنه
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7856 حیلی زیاد دوسش دارم ولی خب سختی های خودشو دارهمثلا دلم میخاد واسه پسفردا ۱۰۰بگیرم.یا س شنبه باهاش شو ... خوبه از رفتار ها میشه علاقه رو فهمید مرا با سنگ پیمانی است در هم طاقتی
رک عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 7010 تو دختر شادی بودیچرا باتری خالی کردی؟نکنه افسردگی بعداز نقاهت عمله😬😬
آلوده_به_فکر مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 7856 تو دختر شادی بودیچرا باتری خالی کردی؟نکنه افسردگی بعداز نقاهت عمله😬😬 از دختر یکه باهاش در ارتباط بودی خدا حافظی کردی ؟چرا بهش نگفتی نمیخوایش ؟چرا برخلاف اسم کاربریت رک نیستی ؟ مرا با سنگ پیمانی است در هم طاقتی