2777
2789
واقعن نمیدونم سطح آیکیو ها چقد بالاس خوبه نوشتم طلا و بی فرهنگی ننوشتم ک بی طلا و بی فرهنگی😒🤔

اول به سطح آی کیو خودت یه سر بزن ببین در چه حاله 

چون منظورتو چَپه نوشتی

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بي فرهنگي يعني اين همه كاربر رو معطل و بازيچه دست خودمون بكنيم! من رفتم

و پررو هم باشی 

منم ببر با خودت😂

💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
برام سوال بود قصدم هم توهین نیس حالا شما ب النگوهاتون فشار وارد نکنین عزیزم😜

بگو ببینم شما طلا داری و اذیتی یا طلا نداری و اذیتی

اگر مورد اوله حاضرم با گرفتن طلاهات اذیتتو کم کنم   اگر مورد دومه شاید مثل من میخوای و دستت بهش نمی‌رسه میخوای با گفتن بیفرهنگی خودتو دلشاد کنی مثلا  

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
بگو ببینم شما طلا داری و اذیتی یا طلا نداری و اذیتی اگر مورد اوله حاضرم با گرفتن طلاهات اذیتتو کم ک ...

ن تا کی میخاین از رویه قصد با دیگران نظر بدین من فقط ی تاپیک زدم و نظر میخام قصد توهین ب شخصی هم ندارم🌹

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

وقتى كسى متوجه نشده چى مدنظرته چه نظرى بده؟ مثل اينه من بگم آب دوغ خيار و دلار.... نظ ...

من اگه ب صورت ایهام نظر خواستم بخاطر این بود ک نخواستم ب کسی توهین کنم یا بخام بحث پیش بیاد سوالی هست ک ذهنم رو درگیر کرده و اگه دقت کنین تاپیکم مشخص هس

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

عزیزم طلا کالای سرمایه ایه و در عین حال زیبا هم هست و علاقه به زیور آلات غریزیه.بهتره خانومها طلا داشته باشن خصوصا خانومهایی که درآمد مطمئن ندارن به عنوان سرمایه بی دردسری که رشد قیمت داره خیلی خوبه.ولی اینکه یکی همه طلاهاشو‌ میکنه النگو و دستش میکنه و یکی سکه میخره توبانک میذاره این دیگه سلیقه ایه و چون ضرری به کسی نمیرسونه بی فرهنگی محسوب نمیشه .مثلا بعضی اقوام کشورما رسم دارن خانومها النگوهای فراوون‌داشته باشن.رسمشونه.

شوخی منو هم به دل نگیر ممنونم.

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
ن تا کی میخاین از رویه قصد با دیگران نظر بدین من فقط ی تاپیک زدم و نظر میخام قصد توهین ب شخصی هم ندا ...

شوخی کردم باهات

اما نه عزیزم طلا داشتن اصلا بی فرهنگی نیست مگر اینکه از حد متناسب خارج بشه و قصدفخر فروشی باشه

کلا باهرچی فخر بفروشی نشونه فرهنگ پایینه

کاش روزی برسه بخاطر انسانیت و اخلاق درست فخر بفروشیم نه بخاطر مادیات

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
من اگه ب صورت ایهام نظر خواستم بخاطر این بود ک نخواستم ب کسی توهین کنم یا بخام بحث پیش بیاد سوالی هس ...

ميتونستى سوالتو واضح مطرح كنى و بى احترامى هم نكنى اما الان دقيقا يه بى احترامى نهفته توى سؤالت...انگار دارى ميگى هركسى طلا داره بى فرهنگه