2789
عنوان

پسر دوماهم 🥺

73 بازدید | 22 پست

سلام.نوزادم34هفته با وزن2.600دنيا اومده. الان2ماه و وزن 5 و700 هست.

تا پايان يکماهگي حدودا روزي 6 بار مدفوع ميکرد. بعد از اون نفخ شديد،سکسکه زياد،ورم شکم،زور زدن مداوم،بيقراري داشت ولي درروز يکبار دفع رو داشت.ولی بعد اینکه مدفوع میکنه قشنگ میخوابه و آروم میشه. الان حدودا دوهفته هست که خيلي نفخ داره و باد معده خارج ميکنه ،بوي خيلي بدي هم داره.مدفوع هم بسختي هر سه يا چهار روز ميکنه که قوامش مثل خمير بازي هست.تو اين مدت تحت نظر دکتر قطره کوليک،بي بي کر،پدي لاکت،گرايپ ميچستر و .. فايده نداشته.ماساژ،سشوار،وان آب گرم،شياف روغن زيتون و بادام،ترنجبين،فلوس،فايده نداشته.. بچم داره زجر ميکشه واقعا نميدونم چيکار کنم.دکترم پیش مطیعی و حبیبی بردم هرسري همين داروهاي تکراري رو ميدن🥺هم شير خودم هم شير خشک بيوميل پلاس ميخوره.. شير ببلاک کامفورت هم دارم روزي دوسه بار ميدم بهش 30 سي سي ولي باز فايده نداره.واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.الان سه چهارروزه دفع نداشته داره عذاب میکشه😞

اگه راهکاری میدونید یا دکتری قزوین میشناسید که کاری از دستش برمیاد معرفی کنید🥺

ای کاش گاهی جای آدم ها با هم عوض میشد🖤✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جفت دکترای که بردی بیسوادن از ریتا باقریان هرجور شده نوبت بگیر فوق تخصص گوارش کودکانه

دوتا بوه هامو میبردم پیش مطیعی کلا اونموقع خیلی خوب بود. ولی الان اصلا داروهایی که میده فایده نداره🤕

الان ببینم آنلاین نوبت بده میگیرم.شما پیشش رفتی راضی بودی؟

پاشو حالت دوچرخه حرکت بده سمت شکمش... مدفوع نکردن عادیههه ۴ الی ۵ روز

اینکارم میکنم هرچی تو نت نوشته رو انجام میدم ولی فایده نداره..

آره دکترم گفت طبیعیه ولی آخه داره زجر میکشه 🥺