2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونستم چی باید بنویسم مرسی نظرتون گفتین

من خودم چهار ساله نگفتم و نمیخوام بگم چون طرفم نمیشناسم پسری که واقعا دوستت داشته باشه میاد بهتون میگه به خانواده اش میگه ازت میخواد به خانواده ات بگی... کاملا جدی رفتار میکنه

یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨

نگفتم که میخواستم بدونم کسی گفته یا ن

شاید یکی مغز خر خورده چکار بقیه داری

این که یه دختر پولدار خواستگاری میکنه و فلان برا تو فیلم هاس

الان که پسرا خواستگاری میکنن و با عشق و فلان زندگی شروع میکنن چهار روز بعد میگن عقل نداشتم و فلان دیگه برسه دختر خواستگاری کنه

اینجا ایرانه عزیز یادت باشه شاید میلیون ها نفر بودن که از کسی خوششون اومده ولی نگفتن توام نگو

نمیدونم ولی من دیدم دختر بره اول پیشنهاد بدهاما ردش نکرد چیبگم ادم با ادم فرق داره

اکثر پسرا بدشون میاد و رد میکنن

ولی خب هرچیزی استثنا هم داره

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤

نمیدونم ولی پسرا از خداشونه ی دختر بیاد سمتش😐😂

ن لزوما اینطور نیس

مگه پسر ندید بدید😂😂😂😂

هرگز گره ام از علمت واشدنی نیس،غیر از تو کسی در دل من جاشدنی نیس،از نوکر بد هم ک بپرسند بگوید،ارباب ب خوبی تو پیدا شدنی نیس🖤