2789
عنوان

کم حرفم

74 بازدید | 9 پست

قبلا اصلااینجوری نبودم الان ۲ساله که خیلی کم حرف شدم اونم بخاطر اتفاقایی ک برام افتاد،دلمو شکوندن و...

خیلی دوس دارم بایکی اشنابشم ولی میدونم ادمی ک درونگرا ازدیدبقیه خیلی حوصله سربره😭

چیکارکنم منم مث بقیه دخترا خوش سروزبون بشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاش منم کم حرف بودم بهتر از پرحرف بودنه یا حوصله طرف سر میره و خسته میشه یا گاف میدی البته حرف نزدنم ...

خوشبحالت ابجی،منکه واقعه حس میکنم حوصله سربرشدم

بقیه دخترا رومیبینم حسرت میخورم چرامن مث اونا نیستم

خوشبحالت ابجی،منکه واقعه حس میکنم حوصله سربرشدمبقیه دخترا رومیبینم حسرت میخورم چرامن مث اونا نیستم

اجی خوب باید سعی خودتو بکنی

نمیتونی شروع کنی حرفو یا حرفی نداری یا عزت نفس نداری

اقایون درخواست دوستی ندن 💩

چراببین حرف میزنم ولی وسطش کم میارم اصلا انگارذهنم قفل میشه

سعی کن درباره چیزایی که دوسشون داری حرف بزنی یا اگه جوابی نداری ی موضوع دیگرو باز کنی یا نوافقت کنی با طرف

سعی کن درباره چیزایی که دوسشون داری حرف بزنی یا اگه جوابی نداری ی موضوع دیگرو باز کنی یا نوافقت کنی ...

ممنون ابجی ب قول شماباید سعیمو بکنم تامث قبل بشم

براعزت نفسیم ک گفتی تحقیرشدم،داغون شدم و اره راستش دیگ مث قبل نیستم

ممنون ابجی ب قول شماباید سعیمو بکنم تامث قبل بشمبراعزت نفسیم ک گفتی تحقیرشدم،داغون شدم و اره راستش د ...

اره حتما سعیتو بکن تا بتونی ارتباط بگیری و قشنگ حرف بزنی

منم قدیم خیلی اعتماد بنفس و عزت نفس بالایی داشتم الان کبودشو پیدا کردم ولی خودمو همیشه با عزت نفس د اعتماد بنفس نشون میدم در صورتی که درونم اشوبه

دلیلی نداره واسه نداشتنش پس سعی کن با غرور و اعتماد بنفس وارد هر جایی و مکانی بشی