2777
2789
عنوان

حلقه

323 بازدید | 14 پست

خانما کسی از حلقه لاغری هولا هوپ استفاده کرده؟؟؟ران وباسن رو هم لاغر میکنه؟؟‌

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من یاد  نگرفتم😣😣😣

خیلی راحته فقط میخای خودتو تکون بدی

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
من حلقه میزنم اما پاهام فقط با پیاده روی لاغر شد 

اگه پا رو لاغر نکنه خیلی خوبه منم میخام اگه فقط شکم رو لاغر کنه بخرم چون دوست ندارم پایین تنم لاغر باشه

نه کاری ب رون و باشن نداره  فقط دور کمر و پهلو و شکم

اگه اینطوره خیلی خوبه

اخ نگو حلقه که دهنم سرویس شده ... دیشب خریدم تمام  کمرم و شکمم از درد نابوده...

اره منم با حلقه  خواهرم رفتم همه شکمم کبود شده

سلام. من سالهاست که استفاده می کنم. از نوع ساده شروع کردم بعد دنده ای بعد ژله ای و الانم دوبل مغناطیسی می زنم. خیلی راضی ام . حلقه به درد لاغری ران وباسن نمی خوره اما برای شکم و پهلو عالی من هر روز نیم ساعت حلقه می زنم به همین خاطر شکم ندارم شکر خدا

خودت تصمیم بگیر!   امروز روز خوبی باشه؟   

من دیروز به مدت نیم ساعت زدم الان پهلوم کبوده و وقتی میزنم تیر میکشه

باید بزنم یا صبر کنم دو سه روز خوب شه دوباره بزنم؟

اگز خوب شد و دوباره زدم باز هم کبود میشه؟

سلام. من سالهاست که استفاده می کنم. از نوع ساده شروع کردم بعد دنده ای بعد ژله ای و الانم دوبل مغناطی ...

عزیزم بدون این‌که ادم رریمم بگبره پهلوش اب میشه

وزن اولیه87،..80🔓75🔓 73🔓70🔓65🔒😒😝دارم به هدفم نزدیک میشم خدای من
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز