2777
2789
عنوان

تراپیست هستم

1380 بازدید | 224 پست

سلام دوستان

خوشحال میشم در حد توانم کمکتون کنم

فقط در همین تاپیک..

لطفا دغدغه ها یا سوالاتتون رو بفرمایید

بجاش برام دعا کنید

زن قوی ساخته نمیشه بلکه کشف میشه. درونت یک نسخه قوی تر از خودت هست که با ترس، تایید دیگران و باور های محدود کننده پوشونده شده. قوی بودن یعنی اصیل بودن. یعنی همونی باشی که هستی، نه اونی که دیگران میخوان. خودتون رو باور داشته باشید و خودتون رو دوست بدارید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظرت درباره رشته بهداشت عمومی چیه؟

ماهیت هیچ رشته ای خوب یا بد مطلق نیست

برمیگرده به استعداها و علایقت

هر رشته ای که با توانایی و علاقت همسو باشه خوبه

زن قوی ساخته نمیشه بلکه کشف میشه. درونت یک نسخه قوی تر از خودت هست که با ترس، تایید دیگران و باور های محدود کننده پوشونده شده. قوی بودن یعنی اصیل بودن. یعنی همونی باشی که هستی، نه اونی که دیگران میخوان. خودتون رو باور داشته باشید و خودتون رو دوست بدارید.

ماهیت هیچ رشته ای خوب یا بد مطلق نیستبرمیگرده به استعداها و علایقتهر رشته ای که با توانایی و علاقت ه ...

درکل بنظرت پرستیژ اش چطوره؟ این یا پرستاری؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!🌱

به کمک کن 15 سالمه

مشکل یا سوالت رو بگو

مشکل یا سوالت رو بگو

خواهرم یه دوست پسر معتاد داره که مثل سگ میزنتش هرچی میگم ازین پسر جدا شو نمیشه بچه هم نیست ۲۳ سالشه پسره هم مواد میکشه هم میفروشه پیروز تمام دستاشو دیدم زخمی بود میگه اگه به داداشمون بگی خودکشی میکنم یا باهاش فرار میکنم

درکل بنظرت پرستیژ اش چطوره؟ این یا پرستاری؟

صرفا پرستیژ ظاهری.. پرستاری

ولی بازم برمیگرده به میزان ادامه تحصیل دادن و علاقت و مخصوصا تواناییت

با پدر معتاد ک عبایی از کتک و بی آبرویی و قتل نداره و واقعا روانی و اشغال هست چجوریه میشه کنار اومد ، بی تفاوت شد به اذیتاش؟؟؟

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

احساس گندگی کردن مربوط به چیه؟عزت نفس یا اعتماد بنفس؟آیا بدون مقایسه کردن و برچسب کمتر و بیشتر زدن میتونه وجود داشته باشه بنظرتون؟یعنی من بدون اینکه خودم رو بهتر و تواناتر و بالاتر و کافی تر از بقیه ببینم میتونم این احساس رو داشته باشم؟همون حسی که گاهی وقتا داری و احساس میکنی میتونی کوههارو جابجا کنی

زین دو هزاران من و ما ای عجبا من چه منم؟