2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

103 بازدید | 15 پست

سلام بچها الان دقیقا ۲۰ روزه مونده به امتحان نهایی ۱سال وقت داشتم ولی نخوندم خیاب ناراحتم دارم دق میکنم خیلی حالم خرابه ۲۲ سالمه بیشتر فرصت ندارم

به نظرتون تو این ۲۰ روز میتونم به معدل ۱۸ برسم؟رشتم انسانیه و صفرم الان توروخدا هرکی راهی روشی چیزی میدونه بگه

بزن سوالای سال قبل ببین خودت می فهمی شاید هم بشه یه ماهم نمونده سه هفته

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم رشته انسان بود و مامانشمیگفت فقط. بلند بلنددرسها را می خواند و فرهنگیان قبول شده

منم برا فرهنگیان میخوام شرکت کنم ولی بلند بلند که بدتر چیزی یاد نمیگیرم من کند خوانم تازه

فعلا معلوم نیست قطعی که 13 تیره

شما بشین نهایی هارو فول شو بعد نهایی سوالای کنکور با منابع فرهنگیان بخون انشالله بتونی ببین تا شروع اول هر مبحثی مشکل داری اونو بخون وقت اوردی از اول بخون بعد شروع تو فرجه همشو بخون سعی کن نهایی ۹۸ و به بعد حل کنی تشریحی نوشتن یاد بگیر

توجه توجه توجه، این کاربری از تاریخ 405/4/15 به من تعلق گرفت از توجه شما متشکرم.

راضی کنم که. کلاس کنکور برم مدرسه دولتی چیزی درس

خوب نمیدهه نمرات. کممیشد اهمیت باعث شد

برای قبولی تجربی نمره بالا میخواست منمعدل۲۰شد

وقتی رفتم دهم معدل شد ۱۰ آنقدر. تحقیر شدم که مثل

بادکنک باد. کرداگه امسال قبول نشم مامان که شده مسخرم میکنه