2789
عنوان

میشه نظر بدید

45 بازدید | 18 پست

ی ساعت رولکس خریدم عکسشو میزارم نظر بدید زشته یا نه بدنه مشکی صفحه سفید هم داشت بدنه تمام سفید سفره مشکی هم داشت اینی ک خریدم سفید طلایی با صفحه مشکی حس میکنم زشته

مبارک باشه

بفرست ببینیم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارک باشهبفرست ببینیم

فرستادم دلم صفحه سفیدش رو میخواست ولی نداشت منم انقدری کار دارم اصلا وقت گشتن نداشتم بعد یدونه تمام مشکی دارم دوتا هم تمام سفید دارم یدونه هم چرم مشکی دارم نمیدونم حالا اینو برم تمام سفید صفحه مشکی بخرم یا این خوبه حس میکنم یکمی خزه

حالا تا بیادعکسش

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

قشنگیه فقط صفحه سفید با توجه به تسمه اش بیشتر بهش نمییومد؟

قشنگیه فقط صفحه سفید با توجه به تسمه اش بیشتر بهش نمییومد؟

وای آره میگم که نظر خودمم سفید بود ولی اینجایی ک رفتم نداشت دوست بابام بود تو رو موندم همینو برداشتم چون داشت مغازه میبست ب خاطر من باز نگه داشت حالا گفت فردا بیار برات کوچیکش کنم مدلای دیگه ک داشت مشکی با صفحه سفید و سفید با صفحه مشکی بود

وای آره میگم که نظر خودمم سفید بود ولی اینجایی ک رفتم نداشت دوست بابام بود تو رو موندم همینو برداشتم ...

از طرفی دوتا ساعت دارم تمام سفید هم بدنه هم صفحه

قشنگه عزیزم مبارکت باشه انشالله به خوشی استفاده کنی

وآقا میگید؟ یعنی نرم تمام سفید با صفحه مشکی بگیرم؟؟؟؟ یا تمام مشکی؟ البته دو مدلی ک گفتم طرح های دیگش دارم اینو چون نداشتم حس میکنم یکمی خزه شاید

وای آره میگم که نظر خودمم سفید بود ولی اینجایی ک رفتم نداشت دوست بابام بود تو رو موندم همینو برداشتم ...

حالا اینم قشنگیه اتفاقاً با استایل های مینیمال خیلی خوب می افته مثلاً شلوار راسته و شومیز بیسیک😍