2789
اخه من که قدم قیاف ام دست خودم نبوده که همش بهم توهین میکنن

داداش من ۱۹۰ قدش هست و زن داداشم ۱۵۶ ، انقد هم خوشبخت هستن ، داداشم بهش میگی این کوچولوی منه ، گوهر وجود انسان با ارزش تر از این حرفاست

داداش من ۱۹۰ قدش هست و زن داداشم ۱۵۶ ، انقد هم خوشبخت هستن ، داداشم بهش میگی این کوچولوی منه ، گوهر ...

البته من پسرما قدم ۱۷۵ بنظرت میتونم با قد ۱۷۵ تا ۱۷۶ اعتماد به نفس داشته باشن ازدواج کنم پسر دیدین با قد ۱۷۵ یا ۱۷۸ ازدواج کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته من پسرما قدم ۱۷۵ بنظرت میتونم با قد ۱۷۵ تا ۱۷۶ اعتماد به نفس داشته باشن ازدواج کنم پسر دیدین ب ...

شما قد کوتاه نیستید برادر من ، احتمالا سنتون کم هست ، قد شما توی ایران متوسط به حساب میاد

البته من پسرما قدم ۱۷۵ بنظرت میتونم با قد ۱۷۵ تا ۱۷۶ اعتماد به نفس داشته باشن ازدواج کنم پسر دیدین ب ...

اهاا بخشید من فکر میکردم خانوم هستید ، بله من مرد قد ۱۶۰ دیدم انقدر جنم داشته البته یکی از اشناهای سن بالامون هستن ، انقدر محترم ، خیلی هم زرنگ و با اعتماد بنفس و موفق

شما چراا ؟ چی شده؟

نمیدونم همه چی باهم قاطی شده..نزدیک پریودمه ،از طرفی حس میکنم شوهرم مثل قبل دوسم نداره،بی پولی،جن.گ همه چیز چندروزه همش بغض میکنم تازه مامانمم انگار باهام غریبه شده 😞از خودم بدم میاد از همه بدم میاد

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده