2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۱سال نامزد بودم ۱سال عقد بودم الآنم ۱سال و ۳ماهه ازدواج کردیم.

خب عزیزم تازه ازدواج کردید ، سخت نگیر ، سعی کن کینه به دل نگیری ، الان توی دوران زیبایی هستید ، قدر عشقتون رو بدونید

چرا عزیزم ظاهرتون چه مشکلی داره

چون قدم کوتاهست چون دخترا هروز به مک اینجا میگن کوتوله نباید عاشق بشی حق عاشق شدن نداریو دیگه واقعا خسته شدم این چه دنیای جای من تو این دنیا نیست

چون قدم کوتاهست چون دخترا هروز به مک اینجا میگن کوتوله نباید عاشق بشی حق عاشق شدن نداریو دیگه واقعا ...

عزیزم همه به نوعی زیبا هستند ، از نظر من زیبایی درون خیلی جذاب تر از زیبایی ظاهر هست ، شما چرا به خاطر حرف یه عده ادم که هزار عقده دارن ناراحت میشی ؟؟؟

عزیزم همه به نوعی زیبا هستند ، از نظر من زیبایی درون خیلی جذاب تر از زیبایی ظاهر هست ، شما چرا به خا ...

اخه من که قدم قیاف ام دست خودم نبوده که همش بهم توهین میکنن

چون من قل کوتاهست حق عشقو عاشقی ندارم چون امثال من بدرد این دنیا نمیخورن امثال من نباید اصلا عاشق بش ...

خیلی از اطرافیان من قدشون کوتاهه انقدر اعتماد بنفس دارن ، اتفاقا زیبایی های خودشون رو دارن و همه میگن خیلی با نمکن ، چطور اجازه میدید این احساسات شما رو خورد کنه

خیلی از اطرافیان من قدشون کوتاهه انقدر اعتماد بنفس دارن ، اتفاقا زیبایی های خودشون رو دارن و همه میگ ...

چون همه میگن دخترا میگن باید تنها بمونی عاشق نشی همش توهین میشونم اخه دست خودم که نبوده

اخه من که قدم قیاف ام دست خودم نبوده که همش بهم توهین میکنن

افرین ادم به چیزای میتونه بباله که خودش کسب کرده ، نه چیزهایی که هیچ نقشی نداشتی توی داشتنشون ، مثل معرفت ، انسانیت ، موفقیت ، بنظرم روی اعتماد بنفست کار کن ، هر روز به خودت بگو من زیباترینم