2821
2789
عنوان

غصه

119 بازدید | 12 پست

سلام دوستان..امروزماماشینمون روفروختیم البته من دلم نبودشوهرم بیشتر..مدام خرجش میکردیم..به خاطر کوری مادرشوهرخیلی  دلم بودنگه داریمش..ولی نشد انقدرگریه کردم .جاش توحیاط خالیه..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم غصه نخور فداتشم

مام آبان ماه ماشینمون رو فروختیم خیلی ب خرج افتاده بود ... ماه پیش دوباره خریدیم ایشالا شمام زود زود یکی بهترشو میخرین

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد

ما هم ماشین خوب داشتیم از وقتی اوضاع اقتصادی خراب شد بابام فروخت و دیگه نتونستیم ماشین خوبی بخریم

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎
عزیزم اشکال نداره ایشالله بهترشو میخرید 

ماشینه دست دوبودمدل پایین .ولی همون انگارواسه من شاستی بلندبود..الان مادرشوهرم اینا ماشینشون رودقیق گذاشتن جای که ماپارک میکردیم ..چقدربدبختی بده.

عزیزم اون زمان ک ماشینمون رو فروختیم همون ایامی بود ک بچم سقط شده بود فکر کن اون شبی ک داشتم درد میکشیدم ماشینم نبود ک برم بیمارستان زنگ زدیم ب بابام اومده دنبالمون

ماشین ک فدای سرت خدا ب خودتو شوهرت و اگه بچه داری ب بچت سلامتی بده پول و ماشین و اینا میاد و میره بهترش میاد 😉😘

دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری ز اولاد زهرا(س) نیرزد و این زندگانی فانی خوشی های امروز و اینجا به افسوس بسیار فردا نیرزد
عزیزم اون زمان ک ماشینمون رو فروختیم همون ایامی بود ک بچم سقط شده بود فکر کن اون شبی ک داشتم درد میک ...

قربونت برم..نمیگم ندیدبدیدم ولی مادرشوهرم اینادارن یه تعارف نمیکردن باقرض وقوله یه دست دوجورشد بچه مومیبردیمش پارک ...بله حق باشماست .ممنون ازشماودستان

عیب نداره. ان شالله به زودی زود ماشین خیلی خوبی میخرید... ماهم سه سال پیش برای خرید خونه فروختیم سال گذشته تونستیم بخریم. خدا بزرگه... 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
2823
2791
2779
2792