2789
عنوان

فازش چیه😐

50 بازدید | 17 پست

اکسم خودش کات کرد اصرار کردم بمونه اما رفت منم از پیجم ریموش کردم حالا بعد از چند ماه ریکوئس داد قبول نکردم بعد از یکی و دو روز پس گرفت این کاراش یعنی چی😐

پسره دیگه

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁🩵 پروف خـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــــ❣️ــــه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفته دوراشو زده دیده بهتره ت نیستicon

من یه دختر فروردین ماهی ام تکواندو برام عشقه جونم براش حاضرم بدم عاشق مبارزه ام تو بنویس تکواندو من میخونم عشق وای به حال کسی که بخاد ازم بگیرتش تکواندو کارا خواستن شک داری بیام ببافمت

وای منم از دست اکسم اعصابم خورده اون میدونه که من منتظرشم اما از عمد انلاین نمیشه. دروغ میگه لعنتی ش ...

منتظرش نبودم اما دوسش داشتم اینا بیمارن همون بهتر نیاد راحتی

منتظرش نبودم اما دوسش داشتم اینا بیمارن همون بهتر نیاد راحتی

خدا من چون که اینقدر وابستشم و هر لحظه پیوی شو چک میکنم دیگه خیلی خسته شدم کلا خود برنامه را پاک کردم تصمیم گرفتم حدودا یک هفته ۱۰ روز اصلا چک نکنم پیامش ندم