چشمون_سیه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/27 تعداد پست: 244 عنوان یچی میگم نخندیدن 56 بازدید | 8 پست دلم نمیخواد ازدواج کنم چون واقعی بدون دروغ کسیو ندیدم با ازدواج خوشبخت شده باشه اما از پیری و تنهایی میترسم حرف های مردمم یه طرفیسری ها هم که میگن باید هر ادم همدم داشته باشه نظرتون چیع 1405/03/21 | 18:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجوموقشنگ عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 459 منم همینم ایشالا یه کیس خوب به وقتش برات بیاد الان دنبال رشد شخصیت باشبا اجازه اسی بچه ها تاپیک اخرم هرکی میشناسید با چهره معمولی رل داره میشه تو تاپیک اخرم بگید کجا اشنا شده با رلش بچه ها لطفا لایک نکنید تا متوجه ریپلای پست ها و تاپیکام بشم
دخترک_تریاک_فروش عضویت: 1404/08/23 تعداد پست: 1758 من دیدم خوشبخت بودن ، دعوا اینا همیشه هست همه جا بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک
unfair عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 4822 با هر دو انتقادت موافقمبعضی ها درسته خوشبخت نشدن ولی بعضی ها هم شدن ریسکه ولی نمیشه ازدواج نکرد که به خاطر همینادم تنهایی دیوونه میشه شاید چند وقت دووم بیاره ولی بعدش اصلا نمیتونهانسان کلا اجتماعیه
چشمون_سیه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/27 تعداد پست: 244 من دیدم خوشبخت بودن ، دعوا اینا همیشه هست همه جا اما محدود میشی من خیلی هدفای بزرگی دارم هعی چه خوش خیالم
چشمون_سیه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/27 تعداد پست: 244 با هر دو انتقادت موافقمبعضی ها درسته خوشبخت نشدن ولی بعضی ها هم شدن ریسکه ولی نمیشه ازدواج نکرد که ب ... اما شرایط خوبی برای ازدواج ندارم شرایط خانواده خوبی ندارم و طلاق مامان بابام قاعدتا ادم سطح پایینی برام پیدا بشه اونم همش محدودیته
unfair عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 4822 اما شرایط خوبی برای ازدواج ندارم شرایط خانواده خوبی ندارم و طلاق مامان بابام قاعدتا ادم سطح پایینی ب ... خیلی کم رابطه داره ها کسی که خودت رو نخواد و. به خاطر خانواده و اینا بهانه بیاره بهتر که بره چند سالته شغلت چیه
چشمون_سیه مدیر استارتر عضویت: 1405/01/27 تعداد پست: 244 خیلی کم رابطه داره ها کسی که خودت رو نخواد و. به خاطر خانواده و اینا بهانه بیاره بهتر که بره چند سال ... اره ولی بلاخره تحقیر میشم بعدا من زیاد میفهمم درسم رو ول کردم و بزرگترین اشتباه بود البته میخوام دوباره شروع کنمسنم کمه دارم ناخن یاد میگیرم
unfair عضویت: 1404/05/30 تعداد پست: 4822 اره ولی بلاخره تحقیر میشم بعدا من زیاد میفهمم درسم رو ول کردم و بزرگترین اشتباه بود البته میخوام دوب ... الان همه تحقیر میشیم عالیه که داری دوباره درس میخونی هنوز سنت کمه دیگه به این چیزا فکر نکن خودش میادموفق باشی