2789
عنوان

تایپک

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 35 پست
نباید تگ میکردی نباید اینقدر شان و حد خودتو پایین بیاری که بخوای باامثال اینا دهن به دهن بشی

دقیقا نباید تگشون میکردم ولی امیدوارم هنوز یک ذره درک و شعور داشته باشن که مزاحمت ایجاد نکنن دیگه

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

رها تو هم مثل من مینویسی " تایپک "در صورتی که درستش " تاپیک " هستمن اینو نمیدونستمم تا اینکه توی یه ...

ااااا شانس منو باش 🤣🤣🤣🤣چه جالب نمیدونستم 🤣🤧

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@مهدویت_انقلابی_2حقیقتا نمیدونم چرا اینقدر پیگیر منید من الان با دوستان و کاربرایی بودم که با من مشک ...

اون که این حرفا رو زد اون جهنمی یه بود😁
آیدا و اون کاربر فکر کنم مرغابی عشوه ریز وای چنان رنگی رنگیشون کردن که طفلکی یا مجبور شدن تاپیک رو بترکونن.
آیدا نشونم داد چیا بارشون کردن
رها باز خوبه با همون جهنمی فشاریش کردی یکم دیگه ادامه میدادی اون روی واقعیشو نشون میداد😂
پیشرفت کرده با از تبار دروغگوها دیگه نمیاد ، بالاخره این همه حرف شعاری و ادا دارن مگه نباید یه جا بهشون عمل کنن اینقدر تظاهر نکنن خانومای دنبال رشد فردی🥴

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...

دقیقا نباید تگشون میکردم ولی امیدوارم هنوز یک ذره درک و شعور داشته باشن که مزاحمت ایجاد نکنن دیگه

چه حرفا میزنی خواهر من🥺
اگه سرشون تو زندگی و این اون نباشه از کجا غذا تامین کنن خب🥺

این شغلشونه دیگه

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...

اون که این حرفا رو زد اون جهنمی یه بود😁آیدا و اون کاربر فکر کنم مرغابی عشوه ریز وای چنان رنگی رنگیش ...

وایی 🤣🤣هی عشقیم زیادی بیکار و علاف هستن که گروهی دنبال و پیگیر ما هستن بعدا برعکس هم میگن عجبب 🤣🤣

چه حرفا میزنی خواهر من🥺اگه سرشون تو زندگی و این اون نباشه از کجا غذا تامین کنن خب🥺این شغلشونه دیگه

وای🤣🤣🤣🤣