2789
عنوان

خیانت

144 بازدید | 49 پست

سلام دوستان میدونم قضاوتم میکنین ولی من یه سال بود ب شوهرم خیانت میکردم اکانتای مختلف داشتم با اینو و اون چت میکردم نود داده بودم ، شوهرم فهمید دیروز خیلی پشیمونم عذاب وجدان داره منو میکشه ، دیروز کتکم زد امروز کتکم زد به مادرش اینا و ب مامان بابای من گفت ابروم پیش همه رفته میخاست طلاقم بده امروز بهم گفت بهت فرصت میدم ولی دیگه ن مث قبل ، تو خونه زندانیم کرد کتکم زد گف از این ب بعد زندگیت همینه ، جهنم ! ، درضمن باردارم هستم میشه کمکم کنین چجوری زندگیمو نجات بدم خیلی پشیمونم😔

گوشیتو نگرفت؟

همینو بگو

چقدر بیکار و بیمار هستن که تاپیک سرکاری میذارن

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خود کرده را تدبیر نیست .اون وقتی که خیانت کردی مگه از ما سوال پرسیدی که الان بعد گناه خودت میای از ما سوال میپرسی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

گوشیتو نگرفت؟

چرا گرفته بود ، درم فقل کرد رفت یکم بعد یکی از فامیلامون گفته بود بارداره بلایی سر خودش میاره اون اورد هم کلید و داد هم گوشیمو همه چیزمو پاک کردم هیچ پیام رسانی ندارم