2777
2789
کسایی که اینقدر بیکار و بیمارن شیفتی توی سایت بمونن کشیک بدن مطمئن باش اینم دارن میبینن😁عزیزم چه کا ...

دقیقاا 🤧🤣خیر شما کلک تر از این حرفایی باید شاهد ها رسما باشن.. اسکرین گرفتن کار ما نیست سیسی کار اونایی که میدونیی 🤧🤣

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دقیقاا 🤧🤣خیر شما کلک تر از این حرفایی باید شاهد ها رسما باشن.. اسکرین گرفتن کار ما نیست سیسی کار ...

نه من قول دادم گردنت میگیرم😂🤍 یا اوین یا دادگاه یا محضر

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...

منظورم مخاطب خاصه😂

ما که مخاطب خاص نداریم😭

پس خدافظ

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

نه من قول دادم گردنت میگیرم😂🤍 یا اوین یا دادگاه یا محضر

🤣🤣خدا لعنتت نکنه یزید ...ایولل بالاخره گردن گیرتو درست کردم🫀🥺🤣🤧

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

🤣🤣خدا لعنتت نکنه یزید ...ایولل بالاخره گردن گیرتو درست کردم🫀🥺🤣🤧

حالا راستشو بگو واقعا برای اینکه باهام حرف بزنی اینی که استارتر گفت رو انجام دادی هنوز؟🤣

مثه خودمی🫂🤣

🫠💫

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

حالا راستشو بگو واقعا برای اینکه باهام حرف بزنی اینی که استارتر گفت رو انجام دادی هنوز؟🤣

اره یزید باورت میشه یکبار وسط چت باهات همین جوری بودم دلم نیومد خداحافظی کنم کلیه ام ترکید🤧🤣🤣🤣🤣

تنها کسی که دستشوییمو نگه داشتم تا بشتر باهاش چت کنم دخترخالمه😎😎

الان احتمالا عین خرس خوابیده

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

اره یزید باورت میشه یکبار وسط چت باهات همین جوری بودم دلم نیومد خداحافظی کنم کلیه ام ترکید🤧🤣🤣🤣🤣

🥺

بعد من یه بار واسه اینکه برم صورتمو بشورم که واجب هم نبود حرف زدن باهاتو ول کردم رفتم