2777

هه هه هه بسوزید من همونطور که چت میکرددم میرفتم دستشویی حتا تو دستشویی زنگ هم میزدم

ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@فاتح_قلبم

فاتح قلبهای پر حاشیه😂

همینمون کم بود اینم اسکرین کنن از فردا بگن دخترای فلان فلان شده

یه رها خانومی که بیشتر نداریم میگیرمت جلوی کاربرای همین سایت قول میدم🤍😂

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...

🥴

بیچاره حداقل حقیقت گفت من یادمه يسري با ی دختری ک مریضی مشترکی داشتیم خصوصی گاهی چت میکردیم يسري گفت از وقتی از عشقش جدا شد و بعدش مریض شد

ی تاپیک اون زمان سایت زده شد ک از کسی ک تا نیمه شب بخاطر بیدار بودی چت کنی چ خبر اون نوشته الان کنارمه خوابه 😂نمیدونم چرا يسري دروغ میگن 🫥

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

@فاتح_قلبم فاتح قلبهای پر حاشیه😂همینمون کم بود اینم اسکرین کنن از فردا بگن دخترای فلان فلان شدهیه ر ...

🤧🤧🤣🤣🤣وای باور کن الان اسکرین میگیرن میگن دیدیدد اینا مشکوکن کلا 🤣🤣

ذوققق🤧🥺🤣💫دوستان همه شاهدید گفت میگیره دیگههه؟ شاهد ها رو هم از تو سایت میبریمم🤧🤣

🤧🤧🤣🤣🤣وای باور کن الان اسکرین میگیرن میگن دیدیدد اینا مشکوکن کلا 🤣🤣ذوققق🤧🥺🤣💫دوستان همه شا ...

کسایی که اینقدر بیکار و بیمارن شیفتی توی سایت بمونن کشیک بدن مطمئن باش اینم دارن میبینن😁

عزیزم چه کاری یه ، از لیست آنلاینی یا اسکرین بگیر به عنوان مدرک و شاهد بردار

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...

ها منظورت چیه🤣🤣🤣من با همه دوستام اینجوریم

پروف خودمم🫠 بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️🌙💫 اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه