2777
2789

هه هه هه بسوزید من همونطور که چت میکرددم میرفتم دستشویی حتا تو دستشویی زنگ هم میزدم

ایران من 🇮🇷ای جان من🌷ای باور و ایمان من🇮🇷ازاد شو از بند خویش🌷زنجیر را باور نکن 🇮🇷تو شاهکار خالقی 🌷 فرزند ایران و جانفدای میهن ✌️🥲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

@دی_تریپتامین

@تریپتامین

هیچی والا سلامتی تو همین سایته (تگش کردم ) هنوز کامل گردنم نگرفته🤧🤣

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

@فاتح_قلبم

فاتح قلبهای پر حاشیه😂

همینمون کم بود اینم اسکرین کنن از فردا بگن دخترای فلان فلان شده

یه رها خانومی که بیشتر نداریم میگیرمت جلوی کاربرای همین سایت قول میدم🤍😂

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...

🥴

بیچاره حداقل حقیقت گفت من یادمه يسري با ی دختری ک مریضی مشترکی داشتیم خصوصی گاهی چت میکردیم يسري گفت از وقتی از عشقش جدا شد و بعدش مریض شد

ی تاپیک اون زمان سایت زده شد ک از کسی ک تا نیمه شب بخاطر بیدار بودی چت کنی چ خبر اون نوشته الان کنارمه خوابه 😂نمیدونم چرا يسري دروغ میگن 🫥

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

@فاتح_قلبم فاتح قلبهای پر حاشیه😂همینمون کم بود اینم اسکرین کنن از فردا بگن دخترای فلان فلان شدهیه ر ...

🤧🤧🤣🤣🤣وای باور کن الان اسکرین میگیرن میگن دیدیدد اینا مشکوکن کلا 🤣🤣

ذوققق🤧🥺🤣💫دوستان همه شاهدید گفت میگیره دیگههه؟ شاهد ها رو هم از تو سایت میبریمم🤧🤣

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

🤧🤧🤣🤣🤣وای باور کن الان اسکرین میگیرن میگن دیدیدد اینا مشکوکن کلا 🤣🤣ذوققق🤧🥺🤣💫دوستان همه شا ...

کسایی که اینقدر بیکار و بیمارن شیفتی توی سایت بمونن کشیک بدن مطمئن باش اینم دارن میبینن😁

عزیزم چه کاری یه ، از لیست آنلاینی یا اسکرین بگیر به عنوان مدرک و شاهد بردار

مهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن...

ها منظورت چیه🤣🤣🤣من با همه دوستام اینجوریم

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)