2777
2789
عنوان

دامن خز شده😐😐😐😐⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 21 پست

نه

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

اتفاقااااا خیلی خوبهههههههههه خاص زیبا و کیوتت

پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 کاربری دست سه نفره یکی یکبار نامزد کرده به هم زده یکی ۲ ته بچه داره یکی هم مجرد که خودم باشم و ۲۲ سالمه🫶محض اطلاع اگه چیزی براتون عجیب بودد توی تاپیک ها گفتم اینو :) پروفایل عکسه خودمه که مجردم💅 لطفا به هیچ وجه لایک نکنید مگه به درخواست خودم مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیرون همه پوشیدن عالیه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

من واقعا عاشق دامنم ولی قبلا که شکم نداشتم خیلی بیشتر بهم میومد الان یه کم شکم درآوردم حس میکنم زیاد بهم نمیاد به جاش پیراهن بلند به قول قدیمیا پاچین میپوشم اگه شکم نداشته باشی دامن عالیه

خواهر ترنده تازه الان خیلیا خیابون میپوشن

آنلاین شاپا هم پشت هم دارن میارن

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه گرگ ها میشود." گیله لاکو 🌾