2789
عنوان

مامان بد

42 بازدید | 4 پست

مامانم دیوونم کرده افرسردم از دستش همش میخوابم ک روز شبم بگذره هیچ جا نمیرم با دوستام قطع رابطه کردم

همش تهمت و حرفای خیلی زشت و رکیک میزنه ک واسه دخترای خیابونیم زیادیه چ برسه ب منی ک واقعا سرم تو لاک خودمه مذهبیه و فکمیکنه هرکی مخالف اون فکر کنه شیطانه از دستش دیگ ب هیچی اعتقاد ندارم همش میگ تو صگ بی نمازی در صورتیکه قبلا سروقت میخوندم ولی دیگ نمیخام چون حس بدی بهم میده از بس حرف رکیک شنیدم... پسر عموم اومد خونمون واسع اینکه خونه نباشم بعد شام رفتم خونه عمم سه روز با یه دست لباس عرق میکردم تو گرما و وضع بد بعدش ک رفت برگشتم میگ تو هر*ه ای واسه نامحرم عشوه میای اصلا تو این فازا نیستم بخدا😐بعد حسابی کتکم زد تمام کمر و بازوام کبوده از بس موهامو کشیده توی سرم بالا اومده تازه خواستگار دارم در شرف نامزدیم..حالم از خودم بهم میخوره تمام کارای خونه رو میکنم ظرف غذا تمیز کاری اصلا نمیدونه رو گاز و تمیز کردن سینک و شستن با وایتکس یا دستمال کشیدن چیه بلده یه غذایی بزاره و جارو بکشه فقط. اونم هروقت حال داشت ولی بچشمش نمیاد تو یه روز شیش تا پتو شستم و یه فرش نه متری عصرش داشت دختر خاله پونزده سالمو تو. سرم میکوبید درسمم خوب بوده همیشه رشته ریاضی شاگرد اول دانشگاهم مهندسی میخونم بدون هیچ خرج کلاس کنکور یا مشاور خودم رتبه اوردم ب چشممش نمیاد هیچی فک میکنه خرا*م چون فقط ظاهرم امروزیه😐همش تو خونم دیوونم کرده کاش زودتر ازدواج کنم برم

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

یه کم سنت بیشتر بشه احتمال زیاد دست برداره

بعضی مامانا این جورین

خوره روح دخترشون

مامان من هم همین بود و با همدستی خواهر بزرگم همیشه اذیتم میکرد همش هرکار میکردم به اون خبرچینی میکرد

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

یه کم سنت بیشتر بشه احتمال زیاد دست برداره بعضی مامانا این جورین خوره روح دخترشون مامان من هم همین ب ...

بیست سه سالمه دارم ازدواج میکنم دیگ خونه نیستم و برامم مهم نیست خوب شه من دوران مجردیم نوجونیم و کودکم و سیاه کرده دیگ این چند ماهی ک مهمونشم ام نمیخام خوب شه

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیست سه سالمه دارم ازدواج میکنم دیگ خونه نیستم و برامم مهم نیست خوب شه من دوران مجردیم نوجونیم و کود ...

خوشبخت بشی عزیزم

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫