بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکری ببین تااخر عمرت یادت میمونه🎀تاشب اول قبرم کاور میکنه😂
من خط خط ماز دارم بعد صائلی دیدم ی استاد دیگم دیدم(تیمشون کوتاه بود بخاطر این هر دو دیدم ببینم چجوره)بعد ی کلیت اومد دستم از درس آخرین شروع کردم میترسم برم حفظ کنم😂
آقا دینی هم فیلم میبینین جدی چطور چی میگه اخه تو فیلم
خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟
من خط خط ماز دارم بعد صائلی دیدم ی استاد دیگم دیدم(تیمشون کوتاه بود بخاطر این هر دو دیدم ببینم چجور ...
اول آموزش ببین ونکته های درس روبنویس بعد براخودت خلاصه نموداری ورمزگذاری بنویس وسعی کن همه چیو حفظ کنی وبگی براخودت بعد نمونه سوال حل کن یه چن بارکه این مسیر رو بری محاله یادت بره
من خودم شب امتحانیم خوندم ۲۰شدم کامل بخونی تمومه🤝💗
یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
اخه ی دوسالی هس ک کلا نخوندم ب هرحال اون بگه کجا مهمه یا ی وقت چیزی اضافه شده بفهم کلیت بیاد دستم
موفق باشیییییی❤️
خدایا ممنونم ازت که همیشه کنارم بودی حتی وقتی خودم از خودم نا امید شده بودم تو نشدی همیشه پشتم بودی هیچوقت نذاشتی خرد شم مرسی که خدای منی:) لطفا تو این مسیر هم کنارم باش لطفا تلاش های اینهمه مدتم و نادیده نگیر میدونم که نادیده نمیگیری میدونم گه امسال قبول میشممگه نه؟