بچه ها یکی از اشناهای ما بچه دارنمیشه پنج ساله ازدواج کرده حالا دوهفته پیش گفته بودن حاملست و سه ماهشه الان یه دفه گفته که نمیدونسته حاملست و امپول جلوگیری زده بچه سقط شده بنظر شما جریان چیه با امپول بچه سقط میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
چه ادم خوبی باشه چه بد زندگی شخصیش به خودش مربوطه برادرتونه که باشه زندگیش به شما چه تا کی تو زندگی دیگران سرک میکشید هیچم زود قضاوت نکردم هرکی میخواد باشه زندگیش به خودش مربوطه
گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
ببخشید انگار سوتفاهم شد براتون من بخاطر همین رفتار زنبرادرم با خانوادم کلا قطع رابطه کردم.چنبار رفت مهرشو گذاشت اجرا چون برادرم نداشت مجبور شد برگرده برادرمم دوسش داشت باعث سو استفاده شد که برا برگشتش شرط گذاشت درس بخونه حق طلاق بگیره کسی از برادرمم نره خونش پیش مادرش هم خونه بگیره برادرم قبول کرد بعدشم برادرم ازش میپرسیدن بچه میگفت خودم مشکل دارم که دهن خانواد رو ببنده زنش چن بار پیش خودم گفت من بچه دار نمیشم خوشم از شوهرم نمیاد بزور منو دادن حالا چن روز پیش شنیدم بار داره الان گفتن که گفته امپول جلوگیری زدم سقط شده حس میکنم نقشه جدیدشه
اگه قصدش جداییه که پس همون بهترکه سقط شده چراوچگونه شوبی خیال شوشما
من دوساله حتی پدر و مادر خودمم ندیدم برا خودم سوال شد که اگه کسی حامله باشه امپول جلوگیری بزنه ممکنه سقط بشه؟ چون عمم بارداری ناخواسته داشت امپول زده بود چیزیش نشد
این یه سوال ساده بود خواستم با امپول ممکنه بچه سقط بشه. نمیدونم چرا ماه رمضان که میشه همه تریپ علیخانی ور میدارن یعنی خودشما تا حالا سوالی براتون پیش نیومده؟
دایی و زنداییم پنجاه و خورده ای شده سنشون ولی بچه دار نشدن هیچوقت.هنوزم نمیدونیم مشکل از کی بوده چون دوست نداشتیم تو زندگی دیگران دخالت کنیم.اصلا شاید کسی بچه نخاد به ما چه
خوب با این تفاسیر اگه میدونسته حامله است چرا باید بره امپول جلوگیری بزنه. از چیزی که تعریف کردی حس ...
نمیدم من دوساله با بابام اینا بخاطر این خانم یسری چیزا دیگه قطع رابطه کردم یه مادر خیلی دانا و چرچیلی داره همه برنامهاش رو از قبل مادرش براش طراحی میکنه سنی هم نداره بعد پنج سال ازدواج تازه شده هیچده سالش بخار اینکه خودشون خرجش نکنن زود شوهرش دادن حالا وضع فرق کرده مادرش میگه باید در بخونه خود زنبرادرمم هم قبلا بمن میگفت برم دانشگاه طلاق میگیرم میخام درسم و اینجا بخونم برادرم خیلی دوسش دا ه میدونستم بهشم بگم نمیخاد قبول کنه همه فامیل میگن این زن نمیشه براین با رفتارش داداشم یه کارگره زنش ماهی یه مانتو میگیره تا دیر بگیره میرن شکایت و از این حرفا تو این پنج سال یبار گفتن عیب از برادرمه من بچه میخام یبار دختره گفت من نمیخام از این بچه دار بشم حالا هم چن روز نیست من شنیدم بارداره پدرم با کلی گل و هدیه رفته بهش سر زده راستشو بگم یکم حرصم گرفت که پدرم منو بی دلیل بخاطر غریبها دوسال ول کرد حالا چه ذوقی به اونا میکنه الان غروب شنیدم دختره گفته نمیدونستم باردارم امپول زدم برا ضدبارداری سقط شده یکم مشکوک شدم