2789
عنوان

🙃🙃🙃🙃

47 بازدید | 5 پست

خانواده ی بد بدترین دردیه که یه ادم میشه بهش مبتلا بشه

همین الان مادرم داشت میرفت بیرون گفت الهی خیر نبینی که خیرام ندیدی اره ندیدم چون از بچگی تو سرم زدی باهمین حرفات داغونم کردی چقد ام خر بودم که هییییچی نفهمیدم از زندگیم نه عاشق بودم نه تونستم به درسم برسم نه تو هیچ زمینه دیگه ای موفق بودم بچه تر که بودم خیلی دوست داشتم فرار کنم از خونه مون ای کاش میرفتم من اگه بچه بهزیستی بودم ادم بهتری میشدم من نه اون دخترت بودم که با پسر مچشو گرفتن نه اون دختر دیگه ت که هرروز ازت میکنه اونوقت من باید لباسای کهنه دختراتو بپوشم دیگه هیچ امیدی ام ندارم به نابودی رسیدم کاش منم یه مامان بابا داشتم که دوستم داشتن یبار قربون صدقه میشنیدیم من حتی یبار ام نشنیدم که مامانم بگه دخترم همیشه بچه بودم میرفتم خونه دوستام میدیدم اونا یهو میومدن سمت بچه شون بغلشون میکردن بوسون میکردن چرا انقد تو خوشگلی گل گلی یه ابجوش میزاشتن رو گاز انگار شق القمر کرده باشن افرین وای الهی فداتشم 🥲 دلم خونه از این همه تبعیض از این همه نیشی که هرروزو هرروز میشنوم تا حرف میزنم به مامانم میگم یادته چقد کتک خوردم این حرفو زدی اینکارو نکردی میگه اهههه پیرزن باز شروع کرد یعنی هیچکی نمیبینه اینهمه ظلمو به کجا پناه ببرم کیو صدا کنم

دله من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

گاهی وقتا ضربه هایی که میخوری به خاطر خانواده بد هستش ، اینو واقعا درک میکنم ، ولی شما سعی کن قوی باشی رو هیچ کس حساب نکن ، خیلیا واقعا تنها هستن ولی در ژاهر ادمای زیادی اطرافشون هست ، من خودم همیشه حس تنهایی میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با همه بدیهایی که خونه داره از اواره شدن توخیابون بهتره باور کن بیرون وحشتناکه یه مهارت یاد بگیر سرکاربرو بالاخره یه روز مستقل میشی.

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

کاش می تونستم کمکت کنم عزیزم تو گذشته منی.

آروم باش من خیلی عمیق فهمیدم احساساتت رو

خیلی خیلی فهمیدمت

حس کردم برگشتم به گذشته و دارم از آینده ام کمک میخوام

تنها چیزی که میخوام بهت بگم شاید هم برات خوشایند نباشه ولی کمکت کنه اینه که :

یه مدت خودتو تغییر بده

خود خودتو

امتحان کن ببین چی میشه

مثلا ۲۰ روز

غر زدن رو بذار کنار

هر روز بلند میشی مامان و باباتو بغل کن یا اگه نمیتونی بوس کن یا اگه نمیتونی بهشون یه جمله با محبت بگو مثلا وای چه مامان قشنگی دارم

سعی کن یه مدت بهش تو کارای خونه کمک کنی

یعنی در کل یه مدت کم ، خود واقعیت نباش

میدونم مقاومت میکنی چون منم همین بودم و خیلی ضرر کردم

فکر کن باید ببخشید پاچه خواریشون رو بکنی و غرورتو کنار بذار و این کارو بکن

من برام خیلی سخت بود ولی الان میگم کاش انجامش میدادم

در کنارش پیش خودت، خود واقعیت باش به خودت برس از خودت لذت ببر به فکر پیشرفت خودت باش و به گذشته های بد فکر نکن

امتحان کن گلم خیلی چیزا بهتر میشه

عزیزم من حتما جواب شما رو میخونم ولی اگر جواب ندادم و لایک نکردم یعنی فهمیدم دنبال بحث و اثبات خودتی پس حرفهای بعدیتم درسته. متولد اول شهریور ۷۰. چون موهام فره بهم میگن فری 🥰.