2789
عنوان

زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 151 پست
منم ۸۵ امممممم من ۷ ۸ بار گذاشتم تا بالاخره تایید کردن نزدیک ۱۰ ۱۵ دقیقه دورش بودن خیلی رو مخه سایت

نه بابا من تو این سایت بچه۹ساله دیدم

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

حس میکنم ژل بزنی کیوتی و معصومیت چهرت میره اینجوری ناناس تری خیلی خوشگلی حس میکنم شبیه یکی هستی یه آ ...

نه شبیه کسی نیستم مرسی خب همون قیافه معصوم دوس دارم و باور کن پسر سالم دنبال داف کوچه خلوت نمی گرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا نکنه خیلی قشنگی واقعا🥹منم هیچ پیشنهادی ندارم نمیدونم واقعا چرا اینجوریم ما

منم هیییچ

میدونی دوستام سر زبون دارن یه جوری با پسرا حرف میزنن آدم کف میکنه کلی هم پیشنهاد دارن

اونوقت من بخام بگم سلام خوبید میگم خوبم خدافس خخخ

خدا نکنه خیلی قشنگی واقعا🥹منم هیچ پیشنهادی ندارم نمیدونم واقعا چرا اینجوریم ما

چون زمانش نیس زمانش مه بشه با کل و شیرنی میاد دم خونتون

نه شبیه کسی نیستم مرسی خب همون قیافه معصوم دوس دارم و باور کن پسر سالم دنبال داف کوچه خلوت نمی گرده

اتفاقا من این مدت زیاد اطرافیانم ازدواج های خوب کردن هیچ کدوم از عروسا حتی بینیشون عمل نبود همه نچرال داماد ها هم واقعا لایق و خوب و اصیل بودن

منم هیییچ میدونی دوستام سر زبون دارن یه جوری با پسرا حرف میزنن آدم کف میکنه کلی هم پیشنهاد دارن اونو ...

من بدتر از تو ام ولی یه بار یکی ازم خوشش اومد ولی من خوشم نیومد هیچی قصه تموم شد😂🥲

من ک انقدی زشتم هیچوقت حتی دوست هم نداشتم..دوسته دختر!

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

من بدتر از تو ام ولی یه بار یکی ازم خوشش اومد ولی من خوشم نیومد هیچی قصه تموم شد😂🥲

فک کردم از اینایی که تو خیابون میری زنا خواستگاری میکنن برا پسرشون خیلی به عروس مادرشوهر پسند میخوری icon