2789
عنوان

رابطه

133 بازدید | 18 پست

انصافا کجا پسر خوب و با وضع مالی خوب میشه پیدا کرد؟ دو ساله سینگلم خسته شدم

والا خوشگلم تحصیل کردم به قیافم میخوره تو رابطه باشم ولی نیستم☹️☹️25 سالمهههههه

هر کی سمتم میاد یا هنوز مرد نشده یا نمیشه بهش تکیه کرد

دو مورد جدیدا پیشومده طرف تو رابطه بوده به منم پیشنهاد رابطه داده که خودم متوجه شدم به دیت نرسوندمش

اوضااااع داغوووووونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسر خوب با وضع مالی عالی؟ تو خواب😁

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

والا جدیدا که پسرا حتی وضع مالیشونم خوب باشه انگار ما داریم زن میگیریم چون توقع شاغل بودن و خونه ماشین داشتن از ما دارن

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

اگه تهرانی کانال و دوستان رو چک کن. میتونی توی جمع های مختلفی قرار بگیری و با ادم های هم وایب اشنا شی و یه تجربه خیلی خوبم به دست میاری.

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

به خدا یه پسر خوبی تو شهر ما هست

به نظرم فقققققققققط همون یکیه

تو این شهر به این بزرگی

به خدا هر موقع از کنار آدم رد میشه متشخص

همیشه سر و صورتش رو تیغ میندازه صاف و صووووف کرده 😂

بخدا فوق العاده

سر و لباس مردونه و شیک میپوشه نه قد نود و جوراب مچی و ستبند

فقط کمی شکم داره که اونم طبیعیه چون ( املاکیه )

مادرش خیاطه دوستم رفته بود پیش مادرش لباس بدوزه وای گفت یه اتاق ۱۲ متری فقط کتاب های پسرشه

کتاب تاریخی

شعر

ادبیات

فلسفه و...

خیلی حالیشه

نمیدونم چجوری برم رو مخش 😭😭😭

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،

پس بازم توی شهر خودتون دنبال همچین جمع هایی باش. گروه های متنوع و چیزی که خودتم بهش علاقه داری. اجتم ...

اخه پیدا نمیکنم اصلا

چه جوری گروه پیدا کنم اصولا افراد سن پایین هستن

نوچ تهران نیستم

پس بازم توی شهر خودتون دنبال همچین جمع هایی باش. گروه های متنوع و چیزی که خودتم بهش علاقه داری. اجتماع همیناست.

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

😂😂😂😂😂😂ول کن تو رو جدت

چرا ؟

این پریشان احوالی را که میخوانی، داستان من است.من که نامم گم شده، و جسمم دفن میان این اوباش و الوات و هرزه و کفتار صفت. که همگی این صفات در شخصیت پدر من خلاصه شده. پدری که میخواست ستون و سایه بالای سر خانه و خانواده باشد حالا تبدیل شده است به یک دشمن خونی و که از هیچ ضربه ای بر پیکره خانواده دریغ نمیکند. آقایون عزیز درخواست دوستی ندید، من کلا از مرد جماعت بیزارم ، متنفرم ، نمونه بارزش بابای حرومی خودم . پس درخواست دوستی لطفااااااا نده چون اگه درخواست دوستی بدی انواع و اقسام فحش ناموسی رو بدرقه راهتون میکنم . گه منت روزگار ، گه منت خلق،///// ای مرگ بیا که زندگی مارا کشت. جسم قبر و جامه قبر و خانه قبر ///// باز لفظ زندگان عنوان ماست،،،،،،،،،مردای بی رگ تو تاپیکای من اظهار نظر نکنن،