2777
2789
عنوان

متخصص زنان

138 بازدید | 17 پست

من این ماه مجبور شدم ۳ بار برم متخصص زنان و هربار ازم ۴۰۰ تومن فقط ویزیت گرفتن ، و کلا ۵ دقیقه ، کارشون خیلی خوبه و پر آوازه ، ولی زورم میاد هربار ۴۰۰ بدم الان باز توی دستورالعمل گفته دوباره بعد پریود دوباره بیا باز باید پول بدم ، شوهرم دیگه صداش در اومده جدای از آزمایش و سونو که فقط سونو ۱ و ۲۰۰ بود

یه چیز دیگم اینکه برای تنبلی تخمدان قرص پروژسترون بهم داد و الان قرص پیشگیری رو هم شروع کردم ، من توی عمرم درد پریودی نداشتم ولی الان درد دارم ، بنظرتون طبیعیه؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم خیلی طبیعیه و واقعا مبلغ زیادی نیست بله 5 دقیقه ست تایمش ولی طرف حداقل 11 سال فقط تحصیلات دانشگاهی داشته از مهارت و تجربه و مطالعه همیشگیشم بگذریم. واقعا متاسفم که شرایط جوری پیش میره که برای بدیهی ترین نیازهامونم به سختی میفتیم ولی دست اون بیچاره هم نیست هیچیم مهم تر از سلامتیت نیست.

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

خیلی نرخشون بالاست وامونده، نمیشه هم آدم به دردش بمیره

من ۶۰۰ دادم ویزیت

۱و۴۰۰ و خورده ای دارو

الان موندم چیکار کنم

طرفدار این پرچمم🇮🇷، اگه تو طرفدارش نیستی نیازی نیست باهام همکلام بشی ! / دانشجو/

وای...۶۰۰ ویزیتپس من خیلی خوب میرم۴۰۰ ، خداروشکرکنم

خدا بگم چیکارش کنه

اینهمه پول دادم بازم کامل نخوند

طرفدار این پرچمم🇮🇷، اگه تو طرفدارش نیستی نیازی نیست باهام همکلام بشی ! / دانشجو/

ویزیت متخصص ۵۰۰ و فوق تخصص ۷۰۰ عه نمیدونم شما کدوم شهری ک با ۴۰۰ میری

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))