2789
عنوان

قهر نامزد

135 بازدید | 38 پست

سلام خوبین دیروز من برا یک هفته بود که عکاسی سالگرد رزرو کرده بودم ولی به نامزدم نگفتم که چی بپوشه چون خودش دوست داره همونروز بهش بگم منم صبر کردم تا امروز بگم چی بپوشه از اون ناراحت بود بعد از اون طرف مادر شوهرم رفته بودن شهرستان ماشین نامزدم برده بودن اون نمی تونست بیاد بعد الان میگه تو بهم تعارف نکردی که دو سه روز رفتن تو نگفتی بیا ناهار یا شام بعدش گفت من مهم نیستم کنسل کن عکاسی امروز و بعد امروز زنگ نزد تا ساعت ۴:3۰عکاسیمونم ساعت ۷ بود منم جواب ندادم بهش دیگه زنگ نزد تا الان کهزنگ نزده چیکار کنم

دوسه روز خانوادش نیستن چرا دعوتش نکردی یا نرفتی خونشون؟

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باهاش حرف میزدم میگفت ماشین ندارم نمی تونم بیام خودشم نمی گفت بیا خونمون

دعوتش میکردی

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

سلام عزیزم❤️

شما از این به بعد این موارد و با همسرت مطرح کن و از چند هفته قبل بهش بگو نوع لباس و بگو تا همچین چیزی دیگه پیش نیاد.

مورد دوم ام دعوتش کن خونتون هروقت تنها هست

چون تعارف نکرده بیای نرو ولی میتونی خودت دعوتش کنی

راس میگه چرا نگفتی بیاد خونتون یا بری خونشون براش اشپزی کنی؟

خب خودش میگفت ماشین ندارم ببخشید نمی تونم بیام ببینمت منم میگفتم اشکال نداره میبینیم همو خودشم اگه راضی بود میرفتم