2777
2789
عنوان

حق تقدم

310 بازدید | 11 پست

سلام کسای که به مقررات راهنمایی واردن یا اشنایی دارن یکم بمن کمک بدن تصمیم دارم برا ازمون شرکت کنم خیلی ترس از رانندگی دارم فکر میکنم نمیتونم الان از این برنامه های تست اینرنتی دیدم تصویرحق تقدم با کدوم ماشینه گیج میشم که حق تقدم رو چه حسابی و چطوری میشه فهمید

اصلا نترس تو میتونی.به نظر من آزمون زیاد حل کن ناخودآگاه میفهمی.الان گشنمه هیچیش یادم نیست😄

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سری قوانین کلی داره باید حفظ کنی که قطعا بعدا تو رانندگی هم باید بدونی اما برا آزمون نهایت یه سو ...

مثلا میگن طرفی که تابلو حق تقدم داره نباید حرکت کنه بعد تو تصویر رو این پایه تست میزنم غلط میزنه سمتی رو که تابلو زده رو مقدم میدونه گیج شدم

قبولت باشه شکم سیر نمودی تشریف بیار کمک

قربونت عزیزم.من مطمئنم همرو درجا قبول میشی شک نکن💪💪💪🚗

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
بگو درجا میزنی

نه بابا چرااا درجا بزنی.الان استرس داری ولی وقتی خونده باشی بری آزمون بدی همشو بلدی

نه بابا چرااا درجا بزنی.الان استرس داری ولی وقتی خونده باشی بری آزمون بدی همشو بلدی

برا ازمون عملی میشنم پشت ماشین هنگ میکنم اصلا یادم میره باید چکار کنم

برا ازمون عملی میشنم پشت ماشین هنگ میکنم اصلا یادم میره باید چکار کنم

حالا من برعکس عاشق عملیشم.بسکه خودشون ترمز و کلاژ دارن آدم موقع تمرین نمیفهمه خودش میرونه یا بقلی.بخاطر همین موقع آزمون هنگ میکنیم دیگ😑