2821
2789
عنوان

مردای بیخیال

104 بازدید | 5 پست

چقدر تنفر امیزن مردایی که منتظرن هی تو زنگ بزنی بهشون و از حالشون با خبر شی ، بهشونم میگی چرا زنگ نمیزنی میگه تو که میدونی سرکاریم و کار داریم 

حالا اگه ماهم زنگ نزنیم کلی ناراحت میشن

مردا شاید به روشون نیارن ولی خوششون میاد میرن بیرون زنگشون بزنی زنگش بزن هروقت میره جایی مطمئن باش خ ...

این قضیه بالعکس هم داره دیگه ... ما هم دوس داریم وقتی تو خونه ایم یکی هی بهمون زنگ بزنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم شوهرم اینا اینجورن که اگه تو عقد بهش زنگ میزدم بدش میومد فکر کنم تو خونه مسخره ش میکردن اما الان گاه گداری داره  یاد میگیره زنگ بزنه. به نظرم اینجور فکر کن که اون به زنگات وابسته میشه کم کم. صبور باش مسئله ی بزرگی نیست

منم شوهرم اینا اینجورن که اگه تو عقد بهش زنگ میزدم بدش میومد فکر کنم تو خونه مسخره ش میکردن اما الان ...

دعا کن صبور باشم ... چون احساس میکنم وقتی همش من زنگ میزنم هیچ اهمیتی نداره واسش

دعا کن صبور باشم ... چون احساس میکنم وقتی همش من زنگ میزنم هیچ اهمیتی نداره واسش

همش زنگ نزن خودت بسنج ببین کی باید بزنی وچندبار خیلی نزن که عصبانی بشه. بعضی وقتا بعضی کارا به دل ادم نیست ولی تاثیر مهم میذاره تو زندگی ادم