بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر تونستی یه کار کنی که هیچوقت احساس گرسنگی نکنی میتونی این حس هم نابود کنی
ولی گرسنگی مارو میکشه اگ غذا نخوریم ولی گرسنگی جنسی کسی رو نمیکشه، خیلی ها تا آخر عمر مجرد میمونن و هیچ اتفاقی هم براشون نیوفتاده ولی ۲ هفته غذا نخوری میمیری
ولی گرسنگی مارو میکشه اگ غذا نخوریم ولی گرسنگی جنسی کسی رو نمیکشه، خیلی ها تا آخر عمر مجرد میمونن و ...
مردا اگه ارضا شدن براشون اتفاق نیوفته باید برن عمل پروستات کنن عزیزم 😑 مارو نمیکشه ولی اونا رو میکشه
قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐
نامزدی که تو یه اتاقید یعنی چی پیش هم زندگی میکنید؟
منظورت هم خونست ولی نازمزدته؟😐 چرا گیج شدم روابط پیچیده شدن
قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐
اره یه بنده خدایی میشناختم از زنش دور بود اینقد رابطه نداشت کارش به عمل رسید حتی خودارضایی هم نمیکرده