2777
2789
عنوان

صمیمیت با همسر

2774 بازدید | 56 پست

سلااام. خانما میشه بگین چیکارا میکنین تا صمیمیتتونو با همسرتون بیشتر کنین؟  من قبل ازدواج با همسرم دوست بودم و همیشه فک میکردم بعد ازدواج همه چیمونو به هم میگیم و دوست و صمیمی میشیم. ولی الان میبینم روز بروز داریم از هم دور میشیم.نمیدونم چیکار کنم تا صمیمی تر شیم.همسرم کلا اهل حرف زدن زیاد نیس.منم انگار دست و پام بستس. اگه راهکاری برا صمیمیت بیشتر دارین لطفاااااا بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای هم وقت بذارید

کارهایی ک خوشحال تون میکنه رو انجام بدید 

بازی کنید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اکثر مرد ها اهل حرف زدن نیستن

نمیدونم صمیمیت رو تو چی میبینی

ما خودمون با خودمون خوشیم کلا با بچه هامون

تنهایی اخر شب ها چای میخوریم

در مورد کارش حرف میزنیم نقشه میکشیم

این وسط دعوا گیس گیس کشی ام داریم😂

خب سر شوخیو باش باز کن

از رو شوخی کتکش بزن😂

منم اوایل اینجوری بودم ولی خوب شد ب مرور زمان البته من بعضی وختا از رو شوخی محکم میخوابونم تو گوشش 😌

بیاید برای سلامتی و خوشبختی هم دعا کنیم❤
گاهی میبینم بعضی زن و شوهرا خیلی گرم و صمیمی با هم پچ پچ میکنن منم میخواااااام

وا پس حرفاتونو به کی میگین؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

سعي كن توي موقعيت خوب باهاش صحبت كني مثلا وقتي شام خوردين و بيكاريد از روزاي دوستيتون بگو 

اينكه چيشد كه به دلت نشست

مردا خيلي خوششون مياد لحظه ي عاشق شدنتون رو تعريف كنيد 

و بعد راجع يه موضوع شخصيت باهاش حرف بزن اول تو بحث رو باز كن 

بزار بفهمه بهش اعتماد داري و اونم كم كم شروع ميكنه باهات صميمي شه

Nobody perfect
اکثر مرد ها اهل حرف زدن نیستن نمیدونم صمیمیت رو تو چی میبینی ما خودمون با خودمون خوشیم کلا با بچه ...

پس معلومه خیلی صمیمی تر از مایین‌. راهکار بدین به ما هم